MRTVA DEVOJKA MI UBIJA SVE NAJMILIJE: Novica Zdravković otkrio porodično prokletstvo!
Foto: Dragan Kadić

MRTVA DEVOJKA MI UBIJA SVE NAJMILIJE: Novica Zdravković otkrio porodično prokletstvo!

Stars -
Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan, pričao i onda bih zaspao, ispričao je pevač

Popularni pevač i učesnik rijalitija "Farma" Novica Zdravković ispričao je Jeleni Krunić i Jeleni Milošević svoju životnu priču tvrdeći da nosi prokletstvo zbog devojke koja je pre 35 godina poginula, kako prenose mediji.

"Bila je veoma lepa i dolazila je svake noći u kafanu u kojoj sam pevao. Znao sam da je bila zaljubljena u mene, ali joj tu ljubav nisam uzvratio jer sam tada bio ženskaroš i menjao nekoliko devojaka za noć. Nisam hteo da je iskoristim i stavim u isti koš sa njima, želeo sam da ostanemo prijatelji", kazao je pevač i dodao da su jedne noći sedeli u kafani do zore i da je ona pijana sela u automobil i krenula na posao.

"Na pančevačkom mostu se kamion zakucao u nju i na mestu je ostala mrtva. Posle nekoliko sati su mi javili da je više nema", kazao je Zdravković.

On je nakon toga dodao da mu je posle nje umrla rodjena sestra koju je voleo najviše na svetu.

"Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan,pričao i onda bih zaspao", kaže on i dodaje da ubrzo nakon nje je umro njen muž a njegov zet.

"Zatim moj Toma...Umro je u najgorim mukama. Molio sam lekare da ga uspavaju, a oni nisu hteli", objašnjava on naglasivši da odmah posle Tome je umro sinovac od 26. godina a zatim na stotine prijatelja i članova familije.

"Ta devojka koja je poginula pre više od tri decenije mi uzima sve drago. Na proleće sam bio kod jedne žene koja se bavi tim stvarima, proročanstvima ili kako već, i ona mi je rekla da mi se ta devojka sveti za neostvarene snove. Uzima sve što mi je najdraže. Neka uzme mene odmah nemam strah, samo neka mi ne dira porodicu", rekao je i dodao da je letos pokušao da se ubije da bi je zadovoljio i da bi prekinula lanac užasa koji mu je napravila u životu, prenosi Alo.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track