NASILJE NA FARMI: Kristijana saslušava policija zbog Radeta
Foto: Zorana Jevtić

Tužilaštvo traži istragu

NASILJE NA FARMI: Kristijana saslušava policija zbog Radeta

Stars -
Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu zahteva da Golubović ponovo bude ispitan. Ukoliko se ne odazove pozivu, mogao bi da bude priveden

Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu poslalo je zahtev barajevskoj policiji da ponovo sasluša Kristijana Golubovića zbog sumnje da je udario učesnika „Farme“ Radeta Lazića, kao i zbog pretnji koje je izrekao na račun njegove porodice.

- Golubović je ranije saslušavan u policiji zbog ugrožavanja bezbednosti Maje Nikolić, Alena Murkovića, ali i Lazića, kao i zbog nanošenja povreda Jeleni Milošević, poznatijoj kao Balerina. Pošto ponovo bude saslušan zbog Lazića, biće kompletirani spisi predmeta i očekuje ga pokretanje postupka pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu - kaže izvor Kurira.Već dva puta saslušanUkoliko se ne bude odazvao pozivu policije da dođe na saslušanje, Golubović bi mogao da bude priveden.- Do sada je saslušan dva puta u stanici policije u Barajevu, ali je u to vreme bio na Farmi, pa su ga dovodili ljudi iz produkcije. Ovog puta, ukoliko ne dođe sam, dovešće ga policija - objašnjava on.Podsetimo, posle obračuna s Lazićem Golubović je izbačen iz rijalitija. Kako je Kurir pisao, on bi 5. januara trebalo da se javi u zatvor Zabela, u kojem treba da odsluži još skoro četiri godine zbog trgovine drogom.Inače, njega Lazić neće krivično goniti.Lazić brani roditelje- Kristijana čeka robija, a ja ne želim da budem taj koji će uticati da još duže bude rastavljen od svog deteta. Znam kako je kad ćerka odrasta bez oca. Ja se njega ne plašim. Znam da mi ništa neće uraditi jer mu to ne treba u životu - kaže Lazić i naglašava da se ne boji za svoju porodicu, ali da bi branio svoje najbliže ako bi ih Golubović napao.- Kad bi zapretio mojima, branio bih ih svim silama. Siguran sam da bi mi se u tome pridružili prijatelji. Mojim roditeljima niko nije pretio - poručuje Lazić.

Odustao od krivičnog gonjenja... Rade Lazić
Odustao od krivičnog gonjenja... Rade Lazić

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track