NATAŠA BEKVALAC NAPUSTILA SRBIJU: Posle ODLUKE O RAZVODU otputovala! Evo gde i sa kim!
Foto: Damir Dervisagić

Zapalila posle nastupa

NATAŠA BEKVALAC NAPUSTILA SRBIJU: Posle ODLUKE O RAZVODU otputovala! Evo gde i sa kim!

Stars -

Nataša Bekvalac razvodi od svog supruga, bivšeg rukomentaša, Ljube Jovanovića, a kako bi izbegla medijski pritisak, rešila je da napusti Srbiju sa ćerkom Hanom..

Nataša je posle nastupa u Beču, otputovala u Pariz gde će sa ćerkom ponovo obići Diznilend.

"Zbog svega što se dogodilo i čitave prašine koja se podigla oko Ljubinog i njenog razvoda, Nataša je odlučila da na neko vreme skloni Hanu iz Beograda. Zbog toga je spakovala kofere i jutros otputovala u Pariz. Da bi ćerki, ali i sebi skrenula misli sa čitave medijske hajke, rešila je da odu u Francusku gde će posetiti Diznilend. Ona smatra da će to Hani veoma prijati" izjavio je izvor blizak pevačici.

NATAŠA PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO: Razvodi se od Ljube, a evo kako je PLAKALA zbog Danila Ikodinovića

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Nataša i Hana viđene su na aerodromu "Nikola Tesla" kada su se ukrcavale na let za Pariz. Podsetimo, Nataša je donela odluku da se razvede od Ljube, zbog brojnih problema, a pisanje Kurira potvrdio je pevačicin advokat Namanja Aleksić.

"Gospođa Bekvalac je u četvrtak došla u moju kancelariju sa odlukom da okonča brak sa Ljubom Jovanovićem. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović nemaju decu i ne dele imovinu što za mene kao njenog advokata situaciju čini još lakšom", rekao je Natašin advokat.

Bonus video:

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

(EPK/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja