Nataša Bekvalac: Razvodim se, ali sam srećna!
Foto: Dragan Kadić

Nata obilazi Diznilend, Ljuba radi

Nataša Bekvalac: Razvodim se, ali sam srećna!

Stars -

Bekvalčeva objavila snimak iz Pariza i poručila da razmišlja samo o lepim stvarima, dok njen bivši muž obavlja svakodnevne obaveze u Pionirskom gradu

Bura zbog razvoda Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića već danima se ne stišava! Otkako je Kurir ekskluzivno objavio da par stavlja tačku na dvogodišnji brak, njih dvoje se trude da vreme provode daleko od očiju javnosti.

Slikala dvorac... Nataša Bekvalac se oglasila na Instagramu
Slikala dvorac... Nataša Bekvalac se oglasila na Instagramu

Nataša je sa ćerkom Hanom u ponedeljak rano ujutru otputovala na odmor u Pariz. Pevačica je prethodnih meseci imala mnogo nastupa, pa je rešila da se desetak dana u potpunosti posveti svojoj mezimici. Njih dve su odmah po dolasku u glavni grad Francuske posetile Diznilend, a Nata je u zabavnom parku snimila video koji je objavila na Instagramu.

Citirala Petra Pana- Pođi sa mnom gde se rađaju snovi i gde se vreme nikad ne planira. Razmišljaj o sreći i poletećeš kao Petar Pan - napisala je pevačica citat koji izgovara Zvončica iz crtanog filma „Petar Pan“.I dok Nata uživa na odmoru, njen uskoro bivši suprug Ljuba obavlja radne obaveze koje ima kao direktor Sportsko-rekreativnog centra „Pionirski grad“. Bivšeg rukometaša smo i juče zatekli na radnom mestu. Nešto posle 11 sati napustio je kancelariju, ispred zgrade su ga sačekali saradnici, s kojima se pozdravio, a potom je seo u automobil u kojem je bio njegov kolega. Kako smo saznali, Ljuba je otišao u Skupštinu grada na sastanak.

Kreće na sastanak... Ljuba Jovanović
Kreće na sastanak... Ljuba Jovanović

Ne oglašava seZa razliku od prethodnog dana, kad je Ljuba vešto uspeo da izbegne brojne foto-reportere koji su ga čekali u Pionirskom gradu, juče nije pokušavao da eskivira novinare, ali je i dalje pri stavu da ne želi da daje izjave u vezi s razvodom.

InstagramNIJE IZBRISALA SLIKE S LJUBOMIako je odlučila da stavi tačku na brak s Ljubom, Nataša nije obrisala njihove zajedničke fotografije sa Instagrama. Na njenom profilu se i dalje mogu videti dokazi njihove ljubavi i bračne sreće koja je trajala dve godine. Tako su na Natinom Instagram nalogu i dalje fotke na kojima je bivši muž ljubi, leže zajedno u krevetu, na porodičnom su ručku i s njenom ćerkom Hanom, koja Jovanoviću posebno nedostaje.

Divan danHANIN ROĐENDAN SLAVE U PARIZUNataša Bekvalac je, još pre nego što je odlučila da okonča svoj brak s Ljubom Jovanovićem, planirala da deseti rođendan ćerke Hane proslavi u Parizu. Prethodnih godina ovaj datum slavile su u krugu porodice, pa je pevačicinoj sestri Kristini žao što neće moći da bude s njima i ovaj put.- Volela bih da sam s vama - napisala je dizajnerka u komentarima na Instagramu, a Nataša joj je kratko odgovorila da bi i ona takođe to volela.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track