NATAŠA BEKVALAC UHVATILA MUŽA U PREVARI? Svi detalji razvoda rukometaša i pevačice!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo

NATAŠA BEKVALAC UHVATILA MUŽA U PREVARI? Svi detalji razvoda rukometaša i pevačice!

Stars -

Nataša Bekvalac (36) se, posle dve godine braka razvodi od Ljube Jovanovića (34) zbog sumnje da ju je prevario!

Nataša Bekvalac (36) posle dve godine se razvodi od Ljube Jovanovića (34) zbog sumnje da ju je prevario! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, do pevačice su poslednjih meseci dolazile priče da se direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad tajno sastaje s jednom bivšom devojkom.Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, to je bio dovoljan razlog da novosadska barbika bivšem rukometašu kaže da spakuje stvari i iseli se iz njenog stana.- Nataši je bilo čudno što je Jovanović u poslednje vreme često bio odsutan od kuće. Počele su da joj stižu poruke da se viđa s jednom bivšom devojkom. U početku na to nije obraćala pažnju, ali kako su poruke postajale učestale, crv sumnje joj nije dao mira. Nije želela da pravi ljubomorne scene niti da se svađa s njim, već mu je mirnim tonom saopštila da bi bilo najbolje da se raziđu i zamolila ga da spakuje svoje stvari i iseli se iz stana. On je to učinio i smestio se u hotel, a ona je otputovala u inostranstvo kako bi izbegla pažnju medija - kaže naš izvor.Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Jovanovićem i Bekvalčevom, kao i njenom PR menadžerkom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, Nataša i Ljuba upoznali su se na leto 2011, ubrzo su raskinuli, pomirili su se u septembru 2015, a venčali se četiri meseca kasnije.

Igra sudbine Razvodi je pravni zastupnik Dače IkodinovićaADVOKAT ALEKSIĆ: NATA I LJUBA NEĆE DELITI IMOVINU!Zanimljivo je da je advokat Nemanja Aleksić, kod koga je Nataša Bekvalac podnela papire za razvod braka od Ljube Jovanovića, pre sedam godina zastupao Daču Ikodinovića kad se razvodio od nje!- Gospođa Bekvalac je u četvrtak došla u moju kancelariju s odlukom da okonča brak s Ljubom Jovanovićem. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša i Ljuba nemaju decu i ne dele imovinu, što za mene kao njenog advokata situaciju čini još lakšom - kaže advokat Aleksić.

Vlada MandićLJUBO, NAĐI MLAĐU DA TI RAĐA DECU!Rukometaš Vlada Mandić je očekivao da će se njegov nekadašnji najbolji drug Ljuba razvesti od Nataše.- Nije moje da se mešam, ali Ljuba treba da nađe neku mlađu devojku koja će mu podariti decu i s kojom će zasnovati porodicu. Tačno je da sam ih ja upoznao, ali ne razumem zašto me svi sada zovu, kao da se ja razvodim, a ne oni. Znao sam da im brak neće potrajati. S njim se nisam čuo ni video godinama, i verujte mi da je tako najbolje. Oboma im želim sve najbolje - poručuje Mandić.

Burmu nije skinulaNATA: O SUPRUGU NI REČ!Nataša je u subotu imala nastup u Beču, a juče se odatle uključila u „Premijeru“ - i pokazala da još nije skinula burmu! Na pitanje ko čuva Hanu i Ljubu dok ona radi, pokušala je da izbegne odgovor:- Imam veliku porodicu i sestre i uvek se lepo organizujem. Tu smo da pomognemo jedna drugoj - kazala je Nataša, a kad su je ponovo pitali ko čuva Ljubu, rekla je:- Uvek sam izbegavala da svog partnera mešam s poslom.

HRONOLOGIJA RASKIDAU sredu se Ljuba iselio, u četvrtak Nata predala papire za razvod!* Nataša je u noći između srede i četvrtka rekla Ljubi da napusti njen stan.* Već u četvrtak pevačica je otišla kod advokata i podnela papire za razvod.* Nataša je odlučila da to bude sporazumni razvod braka.* Odmah nakon toga otputovala je sa ćerkom Hanom u inostranstvo.* Od četvrtka Nataša i Ljuba se nisu čuli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track