NOVA LJUBAV NA ESTRADI: Aleksandra Prijović šutnula Ljubu zbog Breninog pastorka!
Foto: Dragan Kadić

Sevnule varnice

NOVA LJUBAV NA ESTRADI: Aleksandra Prijović šutnula Ljubu zbog Breninog pastorka!

Stars -
Aleksandra Prijović i Filp Živojinović su romansu započeli odmah nakon što se on vratio iz Amerike, a ona bila sveže rastavljena od kolege Ljubomira Perućice.

Ljubavne varnice između njih dvoje sevnule su na jednoj od žurki koje je u porodičnoj kući Živojinovića organizovao Viktor.

Ona je u vilu na Bežanijskoj kosi išla zbog Breninog pastorka Filipa, s kojim je u vezi skoro mesec dana.

"Ona je Filipa upoznala preko Viktora, s kojim je godinama nerazdvojna i koji je stalno zvao „moja žena“, čak i dok je bila u vezi s Ljubom. Međutim, njoj i Filipu je odgovaralo da javnost misli da je ona u vezi s Viktorom, a da on voli blogerku Zoranu Jovanović Zoranah da bi njihova ljubav ostala tajna. Kako je već prošlo skoro mesec dana, koliko uživaju u ljubavi, ona se poverila najboljim drugaricama, ali i pojedinim kolegama jer više nije mogla da krije. Uži krug njihovog zajedničkog društva potpuno je upućen u njihov odnos, a što je najbitnije, oboje su srećni i super se slažu", rekao je izvor blizak paru.

"Brena je Aleksandru zavolela još dok se družila s Viktorom, tako da je informacija o novoj devojci pastorka nije iznenadila. Ona Filipa, kao i dvojicu sinova, podržava u svemu i smatra da treba da se zabavljaju jer je to sastavni deo mladosti", rekao je izbor za Alo.

Kako bismo čuli nešto više o detaljima njene nove ljubavi, pozvali smo Prijovićevu, ali nam je ona na pitanje da prokomentariše vezu s Filipom uz osmeh poručila:

"Nemam komentar", bilo je sve što nam je rekla Aleksandra pre nego što smo završili razgovor.Njen dragi nije bio raspoložen da govori na tu temu, pa iako je video poruku koju smo mu poslali na „Vajber“, nije odgovorio. Brena o ovoj temi nije želela da priča jer život svojih sinova, kao i ranije, neće da komentariše.Podsećanja radi, Aleksandra je početkom decembra prekinula dvogodišnju vezu s Ljubom Perućicom, dok se Filip od glumice Maje Mandžuke, s kojom je bio četiri godine u ljubavi, rastao u julu. Na žurkama kojima su Aleksandra i Ljuba prisustvovali dok su bili zajedno Perućica se družio sa sadašnjim dečkom svoje sad već bivše devojke Filipom, kojem je tada pevao na uvce.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja