OPŠTE LUDILO U ZG: Marija Šerifović i Saša Popović su plakali nakon nastupa ove devojke, evo i zašto
Foto: Printskrin

haos u studiju

OPŠTE LUDILO U ZG: Marija Šerifović i Saša Popović su plakali nakon nastupa ove devojke, evo i zašto

Stars -

Prošlogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Dragana Petrović Maza nastupila je i u ovoj sezoni. Maza se predstavila pesmama „Daj ne pitaj“ i „Italiana“. Osvojila je j 6 „da“ od stručnog žirija i jedno „ne“ od Tajanstvene ličnosti, odnosno Izvorinke Milošević.

Tajanstveni član žirija je rekao da je on glas naroda koji smatra da Maza nije emitovala vibracije tokom nastupa, što je opasno naljutilo Acu Luksa. Nakon sukoba Tajanstvenog i Lukasa, pevač je poručio Izvorinki da „sjaše sa njega“.

„Imam utisak da su ove pesme koje je Maza izvodila za Tajanstvenog špansko selo. Mislim da dotični ima toliko godina da više nije glas naroda, da je od njega ostao samo glas“, rekao je Lukas što je nasmejalo sve u studiju, naročito Mariju Šerifović i Sašu Popovića koji su plakali od smeha.

„Ne znam šta bih rekao jer nas je onaj gore skriveni saterao u ćošak. Igra opasnu igru, ali igra površno. Šta nije valjalo kod Maze?“, upitao je Bosanac Tajanstvenog.

Nakon što je misteriozni član žirija ponavljao da je on glas naroda, Lukas je iznervirao upitao:

„Vi kažete da se bavite muzikom. Da li ste ikada u životu bili popularniji od Ace Lukasa, Jelene Karleuše, Viki Miljković, Ane Bekute i Viki Miljković?"

Pogledajte u klipu šta je Tajanstveni odgovorio:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track