OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI: Stanija se ljubila sa njim, a sada ne može da ga smisli
Foto: Printskrin/Instagram

Slučajan susret

OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI: Stanija se ljubila sa njim, a sada ne može da ga smisli

Stars -

Najpopularnija srpska starleta i odnedavno pevačica, Stanija Dobrojević, po povratku iz Amerike vratila se svojim svakodnevnim obavezama.

Čim je zakoračila u srpsku prestonicu, Stanija je privukla veliku pažnju domaće javnosti, a već je uspela da napravi skandal.

Ona je slučajno srela Pinkovu zvezdu Acu Živanovića, sa kojim je bila u žestokom ratu tokom šeste sezone rijalitija “Farma”. Iako mnogi sve nesuglasice po napuštanju imanja ubrzo zaborave, Stanija sve dobro pamti i uvrede na svoj račun ne oprašta tek tako.

"Bila sam u velikoj svađi sa Acom Živanovićem i ja više ne pričam sa njim. Sad me je video i kaže: "Hej, ćao Standžo", kao da ništa nije bilo. Ništa mu nisam rekla, nisam mu se javila. Ja to ne zaboravljam, svi su bili protiv mene, masakrirali su me", iskrena je bivša farmerka koja ne može da zaboravi sve ružne reči i situacije koje su joj se desile u Lisoviću.

Da li je Aca zaboravio sve nesuglasice sa “Farme”, pa se tek tako javio bivšoj cimerki, ili je poželeo da joj se približi ne bi li mu oprostila nekadašnje ponašanje, za sada nije poznato.

Podsetimo, Stanija i Aca su u jednom momentu postali veoma bliski na imanju, pa su priznali da se dogodio i poljubac.

Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track