PAPARACO: Filip vata Priju pred majkom
Foto: Damir Dervišagić

Živojinović navalio na Aleksandru

PAPARACO: Filip vata Priju pred majkom

Stars -

Pastorak Lepe Brene ljubio i pipao po zadnjici Prijovićevu, dok je njegova majka Zorica Nakić okretala glavu na drugu stranu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović se toliko vole da ne biraju vreme, a ni mesto da razmenjuju nežnost.Ovoga puta su otišli toliko daleko da su se vaćarili pred Filipovom majkom Zoricom Nakić, koja je sa ćerkom Ivom u ponedeljak veče došla na snajkin nastup na splavu „River“.

Došla na snajkin nastup... Filipova majka Zorica Nakić
Došla na snajkin nastup... Filipova majka Zorica Nakić

Prija, čim je završila prvi blok pesama, poletela je svom dragom u zagrljaj. Ljubili su se i grlili, a u jednom trenutku Živojinović je Prijovićku uhvatio za zadnjicu. I to pred svojom majkom, koja je u tom trenutku okrenula glavu na drugu stranu. Izgleda da ju je zbog tog prizora bilo sramota, pa nije želela da gleda sina i snajku u akciji.Njihovo vaćarenje trajalo je petnaestak minuta, posle čega se Prijovićka vratila na binu. I dok je ona uveseljava brojne goste splava, Filip je nazdravljao s kompozitorom Draganom Brajovićem Brajom, koji je te večeri slavio rođendan.

Elektronska cigaraNA ODVIKAVANJU OD PUŠENJAFilip Živojinović je rešio da ostavi pušenje, pa sada puši elektronsku cigaretu. Njega je na splavu drmala nikotinska kriza, pa se uopšte nije odvajao od svog pomagala za odvikavanje od pušenja. Kako je krenuo, očito da će ubrzo uspeti da se otarasi poroka jer na splavu nijednog trenutka nije zapalio pravu cigaretu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track