PAPARACO KURIRA: Sorajine prve slike nakon klanja nožem!
Foto: Damir Dervišagić

Prve slike starlete nakon napada fudbalera

PAPARACO KURIRA: Sorajine prve slike nakon klanja nožem!

Stars -

Vučelićeva se usred noći iskrala iz svoje kuće da bi sanirala povrede po vratu i stomaku, koje joj je nožem naneo bivši dečko Stefan Mihajlović

Soraja Vučelić (28) oporavlja se od povreda po vratu i stomaku, koje joj je nožem naneo bivši dečko, fudbaler Stefan Mihajlović (22).Novopečena voditeljka je u noći između utorka i srede zbog povreda završila u Urgentnom centru, ali je iste noći puštena kući. Da bi izbegla foto-reportere, Vučelićeva danju nije izlazila iz zgrade u kojoj živi, već je odlučila da usred noći ode na privatnu kliniku na previjanje. Međutim, paparaco Kurira strpljivo je čekao da napusti svoj dom i uhvatio ju je sa zavijenim vratom.

Razbesnela se kad je spazila našu ekipu i rukom je pokušavala da sakrije lice.- Ne mogu da verujem da ste postavili fotografa da me slika! Stvarno niste normalni. Pustite me više na miru i ne mešajte se! Nemamo o čemu da razgovaramo - urlala je Soraja.Do incidenta je došlo u jednoj vili na Senjaku, gde su njih dvoje s društvom otišli posle provoda na splavu. Kad je krenula kući, fudbaler joj nije to dozvolio i posekao ju je po vratu i stomaku.- Slučajno je došlo do toga, on nije imao zlu nameru. Dobro sam, nikog neću krivično goniti - rekla je Soraja.

Juče smo pokušali da kontaktiramo i s Mihajlovićem. Međutim, sin nekadašnjeg fudbalera Radmila Mihajlovića nije odgovarao na naše pozive. Ni njegov otac nije želeo da govori o incidentu.- Nemam šta da kažem - kratko je rekao Radmilo.Stefan je, inače, u javnosti poznat po aferama s pevačicama, ali i incidentu koji se dogodio 6. maja prošle godine. Tada je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lakića Kurjaka svojim kolima udario Dragana Radojičića i pobegao s lica mesta. Nesrećni čovek je krajem meseca podlegao povredama. Svedoci su u istrazi rekli da je Mihajlović prošao na crveno svetlo, da bi kasnije jedan od ključnih očevidaca promenio svoj iskaz.

Ućutao se... Stefan Mihajlović
Ućutao se... Stefan Mihajlović

Sandra i KatarinaBIVŠE O STEFANU NI REČStefan Mihajlović je ranije bio u vezi i s misicom Sandrom Obradović i pevačicom Katarinom Živković. Pozvali smo Kaću, a ona je poručila da ne želi ništa da komentariše, dok Sandra nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Dele advokataPolicija saslušava MihajlovićaPrvo osnovno tužilaštvo formiraće predmet, koji će potom proslediti policiji, kako bi se utvrdile sve okolnosti ranjavanja Soraje, koju je navodno Stefan nožem isekao po vratu i stomaku. Kako Kurir saznaje, policija će pozvati na saslušanje bivše ljubavnike, a u zavisnosti od njihovih iskaza, kao i lekarske dokumentacije, biće poznato da li će protiv Mihajlovića biti podneta prijava.Ako se to desi, on bi mogao da se suoči s još jednom istragom, i to godinu dana nakon što je skrivio udes u kojem je poginuo Dragan Radoičić. Ono što je u celom slučaju interesantno, jeste to što je Vučelićevu do sada zastupao advokat Borivoje Borović, koji je istovremeno i Mihajlovićev advokat u slučaju saobraćajke.I. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track