PATNJA: Pijana Cuca plakala za Šabanom
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Pevačica se odvalila od alkohola

PATNJA: Pijana Cuca plakala za Šabanom

Stars -

Ivona Negovanović se rastužila jer se preko telefona svađala sa Šabanom dok je bila na nastupu Ljube Aličića

Ivona Negovanović Cuca ne može da se pomiri s činjenicom da je u svađi sa dugogodišnjim ljubavnikom Šabanom Šaulićem, pa je utehu pronašla u alkoholu.Međutim, ni nekoliko čaša duplog viskija joj nije pomoglo da bar na trenutak zaboravi kralja narodne muzike, s kojim se posvađala jer ju je, kako saznajemo, optužio da je zvala „Paparaco lov“ da bi ih snimili zajedno.Pevačica je na jedan splav na kom je te večeri nastupao Ljuba Aličić došla sa sestrom i ostala do svitanja.Ljuba dolio ulje na vatruSmestila se za sto do bine, a onda je počela da tuče po alkoholu i polako pada u trans dok je Ljuba izvodio svoje balade. Natezala je čašicu za čašicom, što je zabležio Kurirov paparaco.U jednom trenutku bivšoj učesnici rijalitija „Parovi“, „Maldivi“ i „Farma“ su zasuzile oči, ali je uspela da se suzdrži. Aličić je primetio da Cuca pati, pa je još više dolivao ulje na vatru tako što je otpevao pesmu „Bogovi zemljom hode“. Ivona više nije mogla da se kontroliše, pa je zaplakala i pred svima dozivala Šabana.

Veruje u ljubav

Pošto je držala telefon u ruci, verovatno ga je i pozvala. Tada je naručila i Šaulićev hit „Verujem u ljubav“. Nakon desetak minuta Ljuba je pozvao Cucu da mu se pridruži na bini.- Cuco, nemoj da plačeš! Pošto lepo pevaš, ajde da otpevaš jednu pesmu, ali samo ako ti Šaban to dozvoli - rekao je pevač.Negovanovićeva je zapevala, a onda više nije imala snage ni na nogama da stoji, pa je pijana zaspala na stolici.

Dukićeva u provoduI ZORICA MRTVA PIJANAIste večeri na splavu je bila i bivša učesnica „Parova“ Zorica Dukić sa prijateljima, koja je na sve načine pokušavala da bude u centru pažnje. Frizerka je takođe bila mortus pijana, što je vidljivo i na fotografijama našeg paparaca. Zorica je čak i Cucu ljubila usta, a potom joj srednji prst stavljala iznad glave i pravila se da je mnogo bitna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track