PEVAČICA HTELA DA BIJE KOLEGINICU! Šerifovićka: Viki, zavaliću ti šamarčinu!
Foto: Dragana Udovičić I Vlada Šporčić

Skandalozno

PEVAČICA HTELA DA BIJE KOLEGINICU! Šerifovićka: Viki, zavaliću ti šamarčinu!

Stars -

Marija ne može da sakrije nervozu zbog raskida veze s Elenom Karić, pa se okomila na koleginicu iz žirija „Zvezda Granda“ koja je žestoko kritikovala takmičare

Izgleda da je Marija Šerifović nervozna zbog raskida s Elenom Karić, pa je na snimanju „Zvezda Granda“ rekla da njenoj koleginici iz žirija Viki Miljković treba nalupati šamare!Atmosfera na snimanju ovog muzičkog takmičenja došla je do tačke ključanja kada je Viki počela da deli muzičke savete takmičarima. Pevačica je jednom učesniku rekla da nije bio dobar s trilerima, na šta su se ostali članovi žirija pogledali i počeli da se smeju.- Nisi bio dobar s uzlaznim i silaznim trilerima - rekla mu je Viki, a Snežana Ðurišić ju je upitala kakvi su to trileri, pošto nikad nije čula za njih.

Viki je odgovorila da je ona muzički potkovana, s obzirom na to da je završila muzičku akademiju i počela da ubeđuje kolege da postoje uzlazni i silazni trileri.- Ja sam obrazovana, završila sam muzičku školu u Nišu i akademiju u Prištini - rekla je Viki, a Snežana je povišenim tonom dobacila:- Nemoj da pljuješ po obrazovanju, nemaš pojma! Kakva muzička akademija, o čemu ti pričaš!Šerifovićka je jedva dočekala pauzu da bi prišla Snežani i rekla da je trebalo da je išamara:- Ma daj, Snežo, smiri se. Vidiš da nema pojma, kakvo muzičko obrazovanje. Ma, trebalo je da joj zavališ šamarčinu, šta se ti nerviraš!Očigledno su i Marijine kolege imale razumevanja za njenu nervozu, pa su stale na njenu stranu. Dokaz tome je i tajni član žirija, koji se uključio u raspravu, rekavši da Miljkovićkina škola više ne postoji.- Vikina muzička škola odavno je ugašena i pretvorena u konjušnicu - rekao je tajanstveni, a pošto ga Viki nije razumela, Šerifovićka joj je sa slašću prenela njegove reči.

Marijina najbolja drugarica iz žirija Jelena Karleuša isto je rešila da Mariji pruži podršku u ovom fajtu.

- Znaš, Viki, mi smo tebe previše razmazili i dopustili ti - poručila joj je JK, a pevačica joj je odbrusila:- Šta ti meni ima da dopuštaš!Jelena je nastavila u svom maniru, pa se okrenula ka Snežani i rekla joj da će rado doći kod nje na časove pevanja. Ðurišićka je to prihvatila, ponovo spuštajući Viki.- Naravno, Jeco, dođi kod pravih ljudi!

BOSANAC: UŽASNE STE, ŽENETINE!Dragan Stojković Bosanac je, zgrožen svađom svojih koleginica, poručio da mu se gade.- Sad vidim kako sam ja izgledao kada sam se svađao. Užas, ženetine jedne - poručio im je harmonikaš.

JELENA STUPARUŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track