PEVAČICIN BIVŠI: Cuca je drogirala Šabana Šaulića!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Razotkrio Ivonu

PEVAČICIN BIVŠI: Cuca je drogirala Šabana Šaulića!

Stars -
Rade Čokan otkriva da se Ivona Negovanović hvalila da je kralju narodne muzike u supu stavljala tablete za spavanje kako bi ga se oslobodila, jer ju je maltretirao

Kompozitor Rade Čokan ogorčen je na svoju bivšu ljubavnicu Ivonu Negovanović Cucu zbog toga što ga je javno optužila da joj je oteo pasoš i kidnapovao je u Švajcarskoj, pa je odlučio da za Kurir razotkrije njeno pravo lice.Muzičar tvrdi da mu je pevačica jednom prilikom priznala da je tabletama za spavanje drogirala Šabana Šaulića, s kojim je godinama u ljubavnoj vezi, kako bi pobegla od njega iz Krčedina, jer ju je maltretirao.Bežala iz Krčedina- Cuca je lopovčina. Kad sam video kakve je laži iznela o meni, shvatio sam da ne mogu više da je ignorišem, koliko god to pokušavao. Došlo je vreme da i ja otkrijem neke stvari. Ona je drugaricama iz Švajcarske pričala kako je Šabana nadrogirala tabletama da bi pobegla od njega, jer ju je maltretirao zbog mene. Pričala je kako mu je te lekove stavljala u supu da bi zaspao. Tada je bežala iz njegove vikendice u Krčedinu. Kaže da je tako uzela svoj pasoš od njega i pobegla glavom bez obzira - priča Čokan i nastavlja: - Kad je došla kod mene, to mi nije ni pomenula, nego je smislila drugu priču. Šaban joj navodno nije davao da mrdne, držao ju je zatvorenu i pravio joj ljubomorne scene zbog mene. Jedan dan oboje su krenuli na pecanje i ona je smislila da je boli stomak, u šta je Šaban poverovao. Ostala je u vikendici, a on je otišao čamcem na drugu stranu reke. Iskoristila je priliku da uzme svoj pasoš. Trčala je kroz šumu, a u Švajcarsku je došla bez ijedne krpice. To je verzija koju je meni rekla, a svojim prijateljicama je naglasila da meni ne pominju da mu je davala tablete da je ne bih osudio zbog toga. Međutim, sve se sazna i na kraju mi je ona sve to priznala - otkriva Rade.Čokan smatra da je Cuca Šabana nahvalila u medijima samo zato što je on više ne želi.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Ljubomora- Možda je ona sve slagala za Šabana. Širila je dezinformacije da bi nam obojici smestila. Cilj joj je da Šaban bude ljubomoran na mene, a ja na njega. Ne znam u šta da verujem. Kad mi ona to priča, nekako me ubedi, ali kad bolje razmislim, ako je slagala da sam je ja oteo, zašto ne bi slagala i da ju je Šaban tukao? Pokušava sa obojicom da muti nešto, umesto da nam bude zahvalna za sva dobra dela koja smo joj učinili u životu - završava kompozitor.Pozvali smo Cucu i Šabana, ali se oni nisu javljali niti odgovarali na poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track