PIKANTERIJE IZ GUČE Zar te nije sramota: Severina nije platila 250 evra šminkerki!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo najveće pikanterije 56. Sabora trubača

PIKANTERIJE IZ GUČE Zar te nije sramota: Severina nije platila 250 evra šminkerki!

Stars -

Kebina snajka već godinu dana koristi usluge šminkerke, a ne plaća je pod izgovorom da nema ništa sitno! Kad ju je zvala da je našminka za nastup u Guči, dobila je korpu

Severina Kojić u nedelju će zatvoriti Sabor trubača u Guči, ali pitanje je kakva će izaći na scenu budući da joj je šminkerka otkazala usluge jer joj Kebina snajka duguje 250 evra.Ova devojka (ime poznato redakciji) ispričala nam je kako je u poslednjih godinu dana nekoliko puta šminkala Severinu kad je pevačica dolazila u Srbiju, ali je pevačica uvek vešto izbegavala da joj plati usluge.

- Ona nije uobražena i umišljena kao neke druge javne ličnosti, ali zato ima problem s nečim drugim. Jednostavno, žena ne voli da plaća svoje saradnike. Nekoliko puta se napravila blesava i nije platila šminkanje, ja sam mislila da će to uraditi menadžer. Vrhunac bezobrazluka je bio naš poslednji susret. Poslednji put sam je našminkala 18. marta, a ona mi je nonšalantno rekla: „Nemam sad sitno, platiću ti sledeći put kad se vidimo!“ - rekla je šminkerka za Kurir.Međutim, i pored svega toga pevačicin menadžer ju je pre dva dana ponovo pozvao da šminka Kojićku.

- Severina me je preko menadžera bez blama zvala da joj radim mejkap za nastup u Guči. Meni ne pada na pamet da je više šminkam dok mi ne plati dug od 250 evra. Rekla sam menadžeru Tomici da između nas postoje neizmireni računi, a on mi je odgovorio da ne zna ništa o tome. Veoma neprofesionalno i nekorektno za jednu takvu zvezdu - zaključila je šminkerka.

Era u plesačicine grudi gurao novac, pa glavu!

Era Ojdanić je nastupao prvog dana Sabora pod šatorom. Nakon osmočasovnog nastupa i ispijene flaše rakije, krenuo je da spopada trbušnu plesačicu. Ojdanić je prvo zahtevao da dođe za njegov sto, a onda je počeo da joj trpa pare u brushalter! Nije mu bilo dovoljno da gura novac, pa je u jednom momentu gurnuo i glavu među njene grudi, a zatim ju je udarao po zadnjici. Potom je poželeo da proveri da li su plesačicine grudi prave, pa ju je pred punim šatorom ščepao za grudi! Do zore je ludovao, pa je s njom napustio šator.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja