PINKOVE ZVEZDE BIRALE GARDEROBU: Devojke smršale, momci se ugojili
Foto: Nemanja Pančić

Šoping-groznica: Pevači u frci šta obući večeras u spektakularnom finalu

PINKOVE ZVEZDE BIRALE GARDEROBU: Devojke smršale, momci se ugojili

Stars -
Takmičari ceo dan pred veliki večerašnji spektakl proveli u odabiru garderobe i ostalih detalja za scenski nastup, Kurir sve zabeležio

Dvanaest finalista zablistaće večeras u velikom finalu takmičenja „Pinkove zvezde“, koje je na programu „ružičaste televizije“ u 21 sat.Pred veliku završnicu najgledanijeg muzičkog šoua najveći problem svim takmičarima bio je kako će izgledati na spektakularnoj sceni, jer se pesmom već svako od njih ponaosob uveliko dokazao samim prolaskom u finale, pa su ceo prethodni dan proveli isprobavajući haljine i odela, a ekipa Kurira je sve to zabeležila.Kurir vam i danas poklanja poster kandidata s pobedničkim parolama, a od SMS glasova publike zavisi ko će biti prva Pinkova zvezda od 12 najboljih, koje su iznedrili članovi žirija.Čupanje zbog toalete: Bojana pikirala haljinu, Maji seva guzaBojana Golubović i Maja Milošević napravile su pravu pometnju u butiku jer su se uhvatile za istu roze haljinu. Boka je za sebe prigrabila haljinu s dubljim dekolteom, a Maji je posle sevnula guza dok je probala model koji joj više pristaje.

Drugi mu birali odelo: Pavle sluša kolegePavle Dejanić posavetovao se sa ostalim takmičarima.- Volim da se posavetujem sa svima. Sviđa mi se sako koji je mnogo lud i pitao sam da li da ga uzmem, a oni su mi rekli da je baš za mene. Izabrao sam sve i jedva čekam večeras da se upale kamere i da pokažem pre svega dobru energiju.

Pale u očaj: Gabi nema šta da obuče, Zenaida skida lutku!Gabrijela Pajčev nije uspela da pronađe odgovarajuću haljinu za sebe, pa je u očaju birala krpice za Zenaidu Ðukić.- Sve što mi se svideo već je neko nosio ili će sad izabrati, pa mi drugarica šije haljinu. Zenaida je smršala pa smo i zbog toga na mukama - solidarna je Gabi.

Neozbiljni: Maksa i Mlađo sa tufnicamaNemanja Maksimović nije znao koju kravatu da izabere, pa mu je stručnjak u tome pomogao i rekao da je za njega najbolja ljubičasta s tufnicama. Mlađo je pokušao da ubedi i Maksu da kupi sebi ludu letnju kravatu, ali nije uspeo.- Mi smo svi veoma neozbiljni kad je šoping u pitanju. Ugojili smo se, mnogo jedemo i trenutno mi lepo stoji samo kravata - rekao je Maksa.

Nije izbirljiva: Aleksandra se prva snašlaAleksandra Aleksić uspela je za svega pet minuta da pronađe odgovarajuću kombinaciju za sebe, i to crnu.- Nadam se da mi se ne vidi stomak. Ja sam niska i malo sam nabacila kilograme, zato sam izabrala crnu kombinaciju. Čim sam videla top i pantalone, zaljubila sam se i rekla - to je to. Čak ima i nekih kožnih detalja, što mi se posebno svidelo.

Nema tu filozofije: Slobodan ima dobitnu kombinacijuSlobodan Radanović izabrao je crno-sivu kombinaciju za sebe. Kako smo videli, on je prvi uspeo da odabere u čemu će zasijati u finalu.- Nema tu mnogo da se bira, znam koje boje mi lepo stoje. Svideo mi se sivi sako i po tome sam kombinaciju pravio.

Neodlučan do kraja: Danilo bi obukao pet odelaDanilo Živković je bio toliko neodlučan da mu se svidelo čak pet različitih odela. On je sat vremena birao šta će da obuče i toliko je bio neodlučan da je kući sa sobom poneo sve što je probao.- Mnogo sam neodlučan i najradije bih se na sceni pojavio u svih pet kombinacija, ali verovatno ću odlučiti u poslednji čas i iznenaditi i sebe i publiku.

Akcija: Miloš i Ivan pazarili na sniženjuMiloš Radovanović, koji je u četvrtak postao otac ćerkice Jane, odlučio je da sa svojim kolegom Ivanom Kurtićem kupi košulje na akciji. Oni su bili toliko neodlučni da su se čak 20 minuta zadržali na odeljenju gde su stvari na sniženju.- Uzećemo košulju koja je na akciji, šta ima veze - rekao je Ivan, a Miloš mu je dodao da mogu opušteno od glave do pete da se obuku na sniženju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track