PINKOVE ZVEZDE DOBIJAJU POJAČANJE: Evo ko je novi član žirija, potpuno iznenađenje
Foto: Printskrin/YT

Ko će sesti u crvenu stolicu

PINKOVE ZVEZDE DOBIJAJU POJAČANJE: Evo ko je novi član žirija, potpuno iznenađenje

Stars -

Folk zvezda Dragana Mirković zameniće nekog od aktuelnih članova žirija "Pinkovih zvezda" u narednoj sezoni, potvrđeno je iz produkcije ovog muzičkog šou programa.

Do sada su uz nju, kao potencijalni članovi žirija, pominjani Seka Aleksić i već iskusna Zorica Brunclik, ali te informacije jos nisu zvanično potvrđene.

Dragana verujući u visoke rejtinge sutrašnje finalne emisije, odlučila je da dve pesme sa novog albuma koji izlazi u septembru upravo promovise u "Pinkovim zvezdama".

Ranije je već najavljeno da će Ceca Ražnatovic takođe imati TV premijeru dve pesme sa njenog albuma koji je izašao pre nekoliko dana i već potukao sve rekorde.U finalnoj večeri nastupiće 12 preostalih takmičara koji će se boriti za titulu druge "Pinkove zvezde" i preuzeti tron od maestralnog Ivana Kurtića, koji će u finalnoj noći predstaviti jednu od numera sa svog albuma prvenca.Pobednik "Pinkovih zvezda" dobice kompletnu medijsku i diskografsku promociju.

Produkcija zadržava pravo i da stane iza nekog od finalista ili polufinalista koji se procenjuju kao buduća zvezda, kao što je prethodne godine bio slučaj sa Gabrijelom Pejčev koja raste u veliku zvezdu domaće scene.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track