POČELA EVROVIZIJA: Srbi glavne zvezde na crvenom tepihu
Foto: Damir Dervišagić

Kurir u Švedskoj

POČELA EVROVIZIJA: Srbi glavne zvezde na crvenom tepihu

Stars -

Delegacije iz cele Evrope prošetale Stokholmom, gde je zablistala i naša Sanja Vučić, miljenica publike

Defileom učesnika u centru Stokholma i prijemom u Kraljevskoj palati otvorena je ovogodišnja Evrovizija.Pored velikog broja ljudi, na crvenom tepihu glavne zvezde su bili Srbi, počev od naše predstavnice Sanje Vučić, preko švedskog voditelja srpskog porekla Jovana Radomira, do reditelja Svena Stojanovića. A da je sve bilo u znaku naše države, pokazao je i prošlogodišnji pobednik Mons Selmerlev, koji je ekipu Kurira pozdravio na srpskom jeziku.

Simpatični momci. Crnogorski predstavnici Hajvej
Simpatični momci. Crnogorski predstavnici Hajvej

Svečani defile počeo je u 19 sati, a prema ovacijama bilo je lako zaključiti ko su favoriti. Australijanka Dami Im sigurno prolazi u finale, kao i Sergej Lazarev iz Rusije, koji tipuje na pobedu, a među onima koje publika obožava je i naša Sanja Vučić.- Pesma je dobila još više pozitivnih komentara posle druge probe, kad smo nastupili u punom sjaju, s kostimima. Uzbuđena sam što sam ovde, ovo je moj prvi crveni tepih u životu - rekla je Sanja.Za razliku od nje, hrvatska predstavnica Nina Kraljić nije baš omiljena, a ona je proglašena za najgore obučenu predstavnicu.

Najgori stajling. Hrvatska predstavnica Nina Kraljić
Najgori stajling. Hrvatska predstavnica Nina Kraljić

Nakon završetka defilea, svi učesnici Evrovizije su se luksuznim džipovima odvezli u Kraljevsku palatu, na prijem kod kralja Gustava.

Crnogorci prognozirajuDŽASTIN TIMBERLEJK PEVA U FINALUJuče je u Stokholmu zvanično saopšteno da će na finalu Evrovizije nastupiti Džastin Timberlejk. Ovo je prvi put da će jedna svetska zvezda koja nema nikakve veze s festivalom biti specijalni gost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track