PAROVIMA PODIGLI GLAVNU NAGRADU: Ušli novi takmičari, evo ko će praviti haos

Stari takmičari u šoku

PAROVIMA PODIGLI GLAVNU NAGRADU: Ušli novi takmičari, evo ko će praviti haos

Stars -
U luskuznu vilu u Zemunu useljavuju se novi takmičari, a prvi je ušao Zoran Radojković Pile.

Večeras je počeo novi rijaliti "Parovi 2" u okviru aktuelne sezone "Parova". U poseban prostor, van luksuzne vile, useliće se 20-ak novih takmičara.Rijaliti je dobio novog voditelja, Zorana Radojkovića Pileta, kojeg pamtimo kao voditelja 90-ih.

Produkcija je odlučila da od ovog trenutka poveća glavnu nagradu pa će se od sada svi učesnici boriti za 100.000 evra! Novi i stari učesnici parova spavaju u istoj sobi ali će živeti odvojeno. Viđaće se samo u nekim trenucima, ali vodiće odvojene živote.

Luna iz Londona, samozvana blogerka ušla je u vilu "Parovi". Njene video klipove nema ko nije video a svojim stajlingom ostaviće pečat u ovoj vili.

"Nisam pripremljena ni na kakvo foliranje, biću ono što jesam, moji Lunatori znaju kakva sam ja", rekla je ona.

Svetlana Vasileva (27), mlada Bugarka ušla je i svojim izgledom ostavila celu vilu bez reči. Svetlana se slikala za Plejboj a jedini problem je što ne zna srpski jezik.

"Lako ćemo, nije problem", dodao je Marko koji je očigledno oduševljen njom.

"Mnogo si lepa", dodala je Tijana Ajfon.

Čovek koji se već oprobao u rijalitiju još jednom je pred kamerama i nada se dobrim rezultatima. Vita Tarot dobio ogroman aplauz pri ulasku u vilu.

"Mislim da je najveća bolest čovečanstva nedostatak ljubavlju. mi smo gospodari svega ovozemaljskog", rekao je Vita i dodao da su ga skinuli sa aviona, da je odložio put samo zbog Parova.

Kao što je i najavljeno Atina Ferari je večeras ušla u "Parove 2". Ona je u vilu stigla sa psom Ogijem, kojeg je dobila u međuvremenu od drage osobe. Starleta je rekla kako su joj nedostajali "Parovi", kao i da će se ponašati kao i do sada.

"Nisam došla ovde da se skidam gola tako da nećete videti moje gole grudi", dodala je Atina.

Takmičarka koja ulazi u "Parove" je Simonida Ačević, poznatija kao Simonida "Hopa cupa". Ona je učestvovala u "Farmi", a oprobaće se i u ovom rijalitiju.

"Biću sigurno sa Mikijem, Anđela je nebitna, samo nije svesna. Takođe sam i za seks pred kamerama, jer volim volim porno filmove. Nisam planirala, ali sa Mikijem može da se desi", rekla je ova muzička autorka

Nakon njega u luksuznu vilu ušao je bivši učesnik "Velikog Brata" Goran Todić.

Treća nova učesnica rijalitija "Parovi" je go-go igračica Magdalena Pejčev iz Pančeva, drugarica Jelene Krunić, a posle nje među ušao je Miroslav Maljić, zvani Spira, poznat iz dueta "Bora i Spira".

U novi rijaliti stigla je i igračica Jelena Krunić, koju smo upoznali u rijalitiju "Farma 6". Društvo će joj tamo praviti drug iz spoljnog sveta, bivši plesač Dejan Nestorović.

Ilija Grahovac nije mogao da ostane ravnodušan na Jelenu Krunić, novu takmičarku rijalitija "Parovi 2".

On je igračici uputio komplimente, na šta mu je i ona odgovorila.

Njega voditeljka Bojana Ristivojević pitala koliko vremena provodi u teretani, on je rekao da to Brendon najbolje zna, što je izazvalo ovacije među starim učesnicima.

Goran Da Li Nosi Gace by zadkostellbokizadko

Đorđe Đenić, bivši učesnik poslednje sezone "Velikog brata" je rešio da se oproba i u "Parovima". On je pred ulazak rekao da zna šta ga čega i da je ušao kako bi napravio haos.

"Očekujem dobru zabavu i vidim da je dobra ekipa, tako da će sigurno biti dobra zabava, trudim se da se što više zabavljam i u suštini sam jedno veliko dete. Ulazi moj jako dobar frend Goga Bejs iz prethodnog rijalitija i sa njim ću se sigurno opet družiti kao i sa Jelenom Krunić koju znam iz grada pošto volim da izlazim bar 2, 3, 4, 5 puta nedeljno. Znam kakvog je temperamenta i kakav je lik pa ću se sigurno složiti sa njom. Tu je i ova mala Magdalena njena prijateljica koju sam upoznao s njom tako da ćemo imati dobar đir, što bi ja rekao. Biću korektan prema svima dok neko ne pokaže neko drugo lice. Još ne znam šta me očekuje, voleo bih sa Gasttozzom da pravim šou, inače je tamo teška atmosfera jer se mnogo pi*karaju tako da… Ja sam jedno spontano biće i od mene baš svašta mogu da očekuju gledaoci od mene, totalno sam nepredvidiv. Od mene možete očekivati neko novo prijateljstvo, neku konkubinu, totalno sam nepredvidiv", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track