POHOTNA ZORANNAH VOLI FUDBALERE: Modna blogerka smuvala Lazara Markovića
Foto: Fonet I Zorana Jevtić

Pala na čari fudbalera Liverpula

POHOTNA ZORANNAH VOLI FUDBALERE: Modna blogerka smuvala Lazara Markovića

Stars -
Modna sveznalica koja se proslavila kada je u skrivenoj kameri na Nedelji mode u Milanu pokazala da ne razlikuje kreatore od crtača stripova brzo je pala na šarm mladog fudbalera Liverpula.

Modna blogerka Zorana Jovanović, alijas Zorannah, nije imuna na sporiste, a poslednji s kojim je bila je fudbaler Liverpula Lazar Marković.

Za njihovu strasnu i kratku vezu znali su samo njihovi najbliži prijatelji. Krili su je jer se završila iste noći kada je i počela.

"Lazar je tokom odmora u Srbiji izlazio u noćne klubove. Tako je u jednom popularnom klubu sreo Zoranu i varnice su sevnule iste noći. Provodili su se do jutra, ljubili se u separeu, ali je ta njihova strast ipak bila kratkog daha", ispričala je drugarica modne blogerke.

Ona otkriva ko je od njih dvoje rešio da ta veza ne potraje.

"Zorana je želela da ostane s Lazarom, ali on je bio neumoljiv. Fudbaler nije bio spreman za ozbiljnu vezu, što se Zorani nije dopalo i zato se trudi da javnost ne sazna da su bili zajedno. Ona ima i zajedničke fotografije sa Lazarom od te večeri, neke od njih je objavila na Instragramu, ali ih je na Lazarovo insistiranje vrlo brzo obrisala", rekla je njena drugarica.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track