POLETELO PERJE: Krvava svađa Kaće i Barbare u wc!
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

Neprijatan susret

POLETELO PERJE: Krvava svađa Kaće i Barbare u wc!

Stars -

Šegetinova žestoko napala Živkovićevu da je širila laži o njoj po gradu jer su obe bile s igračem Rada Borkom Veselinovićem, koji ih je šutnuo

Dve bivše devojke Borka Veselinovića, Katarina Živković i Barbara Šegetin, umalo da se pobiju nasred jednog splava.Pevačica, koju je fudbaler Rada ostavio pre tri nedelje, i starleta iz Hrvatske, žestoko su se posvađale u WC.Kaća i Barbara bile su na nastupu Ace Lukasa i nekako se potrefilo da u isto vreme krenu u toalet. Čim su spazile jedna drugu, počeo je žestok verbalni obračun.- Barbara je žestoko napala Kaću. Skočila je na nju i zahtevala objašnjenje zbog čega je svašta govorila o njoj po gradu. Bukvalno ju je terala da prizna, iako je Kaća tvrdila da je nikad nije uzela u usta. Govorila joj je da joj je ona nebitna i da ima pametnija posla nego njome da se bavi. Toliko su vikale da se sve čulo - kaže naš izvor s lica mesta i dodaje:- Barbara je sve vreme mlatarala rukama dok se njoj Kaća unosila u lice. Situacija se usijala i zaista sam pomislio da će doći do tuče i da će pasti krv. Ipak, uspela je da se iskontroliše. Strasti su se smirile tek kad su primetile da ih slika paparaco - priča naš izvor i ističe da je tada došlo do obrta.- Odjednom se situacija smirila.Jedna drugoj su pružile ruku, zagrlile se i poljubile. Rešile su problem koji su imale. Za obe je Borko završena priča i obe smatraju da ih je iskoristio da bi bio u novinama - priča očevidac.

Briga ga za bivše... Borko Veselinović
Briga ga za bivše... Borko Veselinović

Međutim, tu nije kraj. Pred kraj Lukasovog nastupa na splav je stigao i Borko. Smestio se samo dva separea dalje od Kaćinog. Ona ga je kulirala, dok je starleta obigravala oko njegovog stola. Ruku je pružila samo njegovim drugarima. Borka je, kao i Kaća, ostavila bez pozdrava.Pozvali smo Kaću i Barbaru, ali one nisubile raspoložene da pričaju na ovu temu, dok Borko nije odgovarao na naše brojne pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track