POMIRILE SE: Jeca i Goca zajedno dovele ćerke u školu!
Foto: Marina Lopičić

Paparaco: Koleginice se konačno srele

POMIRILE SE: Jeca i Goca zajedno dovele ćerke u školu!

Stars -

Pevačice koje su bile u dugogodišnjoj svađi juče se pozdravile i ljubazno razgovarale o dečjim obavezama, čime su pokazale da su zakopale ratne sekire

Goca Tržan i Jelena Karleuša, posle dugogodišnjeg medijskog rata koji su vodile, konačno su se srele. I to u osnovnoj školi!

Njih dve su došle istim povodom - dopratle su ćerke na prvi nastavni dan. Gocina Lena i Jelenine Atina i Nika idu u istu privatnu školu na Senjaku, pa je bilo neminovno da njih dve nalete jedna na drugu. Ali, gle čuda, one se nisu iskulirale, već su se ljubazno javile jedna drugoj, čime su pokazale da su zakopale ratne sekire. Čak su malo i porazgovarale, a kako smo načuli, tema su bile školske obaveze.

Jedva dočekale prvi septembar... JK sa ćerkama
Jedva dočekale prvi septembar... JK sa ćerkama

Inače, JK je prva dovela decu u školu. Atina je pošla u drugi, a Nika u prvi razred. Njih tri su stigle petnaest minuta pre osam sati. Ubrzo za njom došla je i Goca. Za razliku od Atine i Nike, koje je dopratila samo mama, Leni su srećan polazak u treći razred poželeli, pored Goce i njenog muža Raše Novakovića, i baba i deda.

Pričala o modiJK POSLE ŠKOLE OTIŠLA NA RTSNakon što je ćerke ispratila u školu, Jelena Karleuša je, kao što je i najavila, otišla na RTS. Ona je juče posle 12 godina zabrane gostovala na Javnom servisu. JK je snimila emisiju o modi „Lice i potpetice“, a pripala joj je čast da bude prva gošća.Posle snimanja, Jelena je bila voljna da da izjavu o povratku na RTS, ali njen pi-ar menadžer to nije dozvolio.

Čeda se pohvalio na Instagramu
Čeda se pohvalio na Instagramu

ŠkolarciSINDI I ČEDA IMAJU ĐAKE PRVAKEJuče je i Ivana Stamenković Sindi ispratila ćerku u školu. Mala Petra postala je đak prvak. Njena majka, iako je izgubila starateljstvo nad devojčicom, to nije htela da propusti, pa ju je izljubila pred početak prvog časa. I Čeda Jovanović se pohvalio da je njegova najmlađa ćerka Anđa pošla u prvi razred.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track