POSLE DUŽE PAUZE: Danijela Buzurović se vraća na male ekrane!
Foto: Printskrin

U ulozi urednika

POSLE DUŽE PAUZE: Danijela Buzurović se vraća na male ekrane!

Stars -

Jedna od najprepoznatljivijih voditeljki Danijela Buzurović, od ponedeljka 17. aprila ponovo će biti deo tima Exkluziva, ali ovoga puta ne samo u ulozi voditelja već i kao urednik emisije.

Nakon duže, opravdane pauze zbog najlepše uloge – majčinske, publika će ponovo gledati jedno od najlepših TV lica Danijelu Buzurović u emisiji o poznatima. Ovaj format osvežen je na samo novim članovima tima već i u kreativnom i sadržajnom smislu što se publici, sudeći po brojnim pozitivnim komentarima, veoma dopalo.

"Uredništvo "Exkluziva" je veliki posao, ali titule mi nisu važne, važno je kvalitetno raditi svoj posao, i uvek sam se vodila time. Imam veliki zadatak da emisiju odenemo u jedno novo ruho, da pružimo gledaocima nešto novo i ekskluzivno, da poznate ličnosti vide iz nekog drugog ugla. Ali znam kako ćemo to da uradimo, i jedva čekam da gledaocima to i prikažemo", kaže Danijela o novom poslovnom izazovu.

Nova urednička politika, koja je već na delu, omogućiće gledaocima da pored vesti o poznatima, u ovoj emisiji prate dešavanja i iz sveta filma, kulture i umetnosti. Na čelu ekskluzivnog tima biće Danijela Buzurović, koja je prisutna na televiziji već 16 godina, gde je radila različite emisije kao producent, scenarista i voditelj. Zvanjem urednice, na jedan lep način zaokružiće svoju priču u popularnoj emisiji.

"Dugo radim na televiziji, ali nikada me nije popustio entuzijazam, tako da se nadam da ću tu svoju energiju da prenesem na celu ekipu", kaže Danijela.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTPORNE NA VREME

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track