POSLE RASKIDA SA ANASTASIJOM. KOSTADIN JE URADIO OVO: Nije mogao više da izdrži pritisak
Foto: Instagram

Svi su pisali o njima

POSLE RASKIDA SA ANASTASIJOM. KOSTADIN JE URADIO OVO: Nije mogao više da izdrži pritisak

Stars -

Raskid emotivne veze Kostadina Terzića i Anastasije Ražnatović podigao je veliku prašinu, iako su oni dali sve od sebe da njihov razlaz ne bude medijski propraćen.

Ipak, loše vesti brzo su se proširile, a na kraj nagađanjima stala je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović koja je za “Premijeru” potvrdila da je do raskida došlo.

Čini se da je Anastasija brzo uspela da se izdigne iznad teške situacije i da zaboravi na probleme – u tome su joj pomogli prijatelji sa kojima rado odlazi u noćne izlaske, pa ne misli na svoju bivšu ljubav. Ipak, kod Kostadina je, izgleda, drugačija stvar.

Mediji su u stopu pratili sve objave Kostadina Terzića, a novinske stupce punili su tekstovi i o navodnoj njegovoj poruci koju je uputio bivšoj partnerki. On je na svom nalogu na Instagramu objavio pesmu jednog američkog izvođača, a tekst obiluje psovkama, pa su mnogi posumnjali da se Kostadin na ovaj način obratio Anastasiji.

Izgleda da su ga sve te priče povredile, te je Terzić rešio da se na neko vreme u potpunosti povuče sa društvenih mreža – on je obrisao svoj nalog na Instagramu koji je pratilo nekoliko desetina hiljada ljudi, pa je isključio mogućnost da se njegovi naredni postupci tumače na razne načine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track