ISPOVEST NADE TOPČAGIĆ Nikad neću zaboraviti taj koban dan, bilo nam je lepo! Onda je ona bila mrtva
Foto: Kurir

Ostala praznina u duši

ISPOVEST NADE TOPČAGIĆ Nikad neću zaboraviti taj koban dan, bilo nam je lepo! Onda je ona bila mrtva

Stars -

Nada Topčagić, prijateljica ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, otvorila je dušu i rekla da će poslenju kafu koju je popila sa Jelenom pamtiti do kraja. Topčagićeva je rekla i da Zoran Marjanović nije ubio svoju suprugu.

"Kada biste samo znali kakvu je kafu ona kuvala! Jedna šoljica njene kafe mogla je da me podigne iz mrtvih i dobro da me rastrese!", počela je svoju ispovest Nada Topčagić.

"Meni će taj 15. mart ostati u sećanju kao koban dan, jer sam posle susreta sa Jecom otputovala u Crnu Goru na more, a kada sam se vratila, ona je bila mrtva. Tog dana sam svratila kod nje bez povoda i super smo se provele. Te poslednje zajedničke trenutke pamtiću zauvek! Jeca mi mnogo nedostaje i osećam veliku prazninu u duši!", rekla je Nada Topčagić.

Jelena je osoba koju bi, kako kaže pevačica, svaka kuća poželela za snaju.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

"Jeca je jednostavno plenila svojom pojavom, osmehom i vedrinom. Posle tog kobnog 15. marta, dopisivale smo se porukama 23. marta, i tada smo jedna drugoj otvarale dušu. Pričala mi je o povratku na estradu, ali se nije žalila!", tvrdi Nada i ističe da je Jelena bila stub u kući Marjanovića.

"Brinula je o svemu. Svakodnevno je vodila računa o ćerki Jani, o ručku za porodicu, a ujedno i o bolesnoj majci. Povrh svega, nalazila je vremena i za prijatelje. Zoran je noću radio u studiju, a danju spavao, tako da je cela kuća bila na njoj. Prijatelje je pozivala u goste uglavnom predveče, kada je Zoran bio budan", priča nam Nada, sećajući se druženja sa Jelenom. Ona sumnja da je Jelana imala neprijatelje na estradi, jer se angažovala posle duže pauze.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

"Nikome nije bila smetnja, ni pretnja! Bila je takva osoba da sa njom niko nije ni mogao da se posvađa. Na nasip sam prvi put otišla posle pomena, kojim je obeleženo 40 dana od njene smrti. Tada mi se probudila sumnja da je ubica neko ko je dobro poznavao Jelenu! Pretpostavljam da je trčala od prve rampe, koja se nalazi kod fudbalskog terena, prema drugoj. Moguće je da je taj poznanik čekao u automobilu kod druge rampe i nečim je namamio da uđe unutra, a posle je ubio. Moguće je, takođe, da je ubica u šipražju, pored kanala, simulirao da mu nije dobro, a da je ona otrčala da mu pomogne. Jeca je uvek pomagala drugima u nevolji, jer je bila plemenita. Ne verujem da je Zoran na bilo koji način umešan", izričita je pevačica, koja dodaje da je policiji rekla sve što je znala.

"Još mi ne ide u glavu ko bi i zbog čega ubio Jelenu? Nije bila toliko poznata i nikome se nije zamerila. Ostaje veliki znak pitanja zašto bi neko ubio takvu osobu, koja je na prvom mestu bila majka, supruga, domaćica, i tek na kraju estradna umetnica", kaže Nada Topčagić u svom sećanju na Jelenu Marjanović.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track