PRODUKCIJA FARME: Lepomir laže, Maja nema poseban ugovor!
Foto: Printskrin

Rekao više nego što treba

PRODUKCIJA FARME: Lepomir laže, Maja nema poseban ugovor!

Stars -
Maja Nikolić kao i svi ostali takmičari imaju potpuno iste ugovore kada je u pitanju član vezan za borbu za pobedu odnosno eventualno osvajanje nagrade od 50.000 evra

Lepomir Bakić, koji je sinoć napustio imanje, rekao je posle izlaska da Maja Nikolić ne može da pobedi jer tako piše u ugovoru.

Povodom toga reagovala je produkcija Farme saopštenjem u kojem piše da Lepomir nikako ne može da raspolaže pravim informacijama i da se u ugovorima farmera razlikuju samo honorari.

"Bivši farmer je izneo neistinu jer očigledno ne raspolaže pravim informacijama niti ima pravo da o tome govori. Naime, Maja Nikolić kao i svi ostali takmičari imaju potpuno iste ugovore kada je u pitanju član vezan za borbu za pobedu odnosno eventualno osvajanje nagrade od 50.000 evra. U ugovorima razlikuje se samo iznos honorara koji je svako od takmičara zasebno dogovarao", piše u saopštenju.

Podsetimo, sinoć je u direktnom prenosu rekao da Maja neće pobediti.

"Maja neće sigurno pobediti. Znam šta joj piše u ugovoru", rekao je Bakić, dok ga je Aleksandra zbunjeno posmatrala i upitala kako on zna šta njoj piše u ugovoru. Posle nekoliko minuta tenzije i prepucavanja, Bakić je voditeljki odgovorio sa "Priča se".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track