PROSLAVILA 21. ROĐENDAN: Prijovićka od Brene dobila šipak!
Foto: Dragan Kadić

Folk pevačica slavila

PROSLAVILA 21. ROĐENDAN: Prijovićka od Brene dobila šipak!

Stars -

Nisam se bavila njenim poklonom jer sam ceo dan radila. Mora da nauči kako da bude srećna, kaže gazdarica „Granda“ o budućoj snajki

Aleksandra Prijović organizovala je veliku estradnu žurku na splavu povodom svog 21. rođendana.Pozvala je toliko pevača da je samo falio matičar da venča Priju i njenog dečka Filipa Živojinovića, pa da te dve stvari obave o jednom trošku.

Pored Prije, zvezde večeri bili su muški članovi porodice Živojinović, koji su za snajku spremili brdo flaša najskupljeg šampanjca. S druge strane, Lepa Brena nije imala vremena da se bavi Aleksandrinim rođendanom.

- Nemam pojma šta smo kupili Aleksandri. Moji muškarci su bili zaduženi za to jer sam ceo dan radila. Znam samo da je otišlo mnogo šampanjca. Poželela sam joj ono što bih poželela svakoj mladoj devojci - mora da nauči kako da bude srećna. Verujte da je to veoma važno. Svakako sam se latila mikrofona, a za nju sam otpevala moju pesmu „Suze brišu sve“, koju ona najviše voli - rekla je vlasnica „Granda“.

Brena je istakla da se Prija i Filip mnogo potresaju zbog tračeva iz njene prošlosti.- Aleksandri i Filipu sam objasnila da moraju da budu tolerantni. Uvek će se pojavljivati njihove izjave koje nikada nisu dali, ali dok to ne pređe granicu totalnog rušenja dostojanstva, ličnosti, etike i morala, moraju da budu dobri. Nisu oni tako mali, pa nek se nauče. Bez šibanja dobrih vetrova ne može ništa da se nauči - rekla je folkerka.Inače, Aleksandra je od dečka dobila najnoviji model „ajfona“, a na žurki su se do jutra provodili i Mlađan Dinkić, Saša Milošević Mare, Mirjana Mirković, Braja... Među najveselijima bila je Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka, kojoj je na uvce pevao Dragi Domić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track