Posle 2 godine braka

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi!

Stars -

Pop pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug, bivši rukometaš Ljuba Jovanović odlučili su da se razvedu. Nataša je sa ćerkom Hanom otišla iz Srbije, dok je Ljuba izašao iz kuće i smestio se u hotel.

Pevačica je protekle večeri imala nastup u Beču, a danas se po prvi put oglasila posle odluke da se razvede. Nataša nije želela da priča o suprugu, već samo o poslu.

"Ono što je najvažnije jeste da volite svoj posao. Trudim se da preko nedelje vodim zdrav život. Sem psihičkog, to su veliki i fizički napor", otkriva Nataša koja tvrdi da nije zadovoljna svojim izgledom. Na pitanje ko čuva Hanu i Ljubu kada ona nije kod kuće, Bekvalčeva je odgovorom šokirala javnost.

"Imam veliku porodicu i uvek se lepo organizujem sa svojom porodicom i sestrama, tu smo da pomognemo jedna drugoj", rekla je pevačica u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Kako je novinarka ponovo upitala Natašu ko čuva Ljubu, ona je kratko odgovorila:"Uvek sam izbegavala da mešam svog partnera sa poslom."

Ova izjava Nataše Bekvalac dodatno je potvrdila saznanje medija da se Ljuba i ona razvode. Nataša je na svom Instagramu objavila video iz Beča. Ona se na društvenim mrežama zahvalila fanovima što je podržavaju.

Bonus video

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA DIRLJIVU PORUKU: Raznežićete se kada vidite šta joj ćerka poklonila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track