RADA MANOJLOVIĆ NIKAD ISKRENIJA: Ove detalje raskida sa Momirom nikada do sada nije otkrila
Foto: Printskrin

Trese se od treme

RADA MANOJLOVIĆ NIKAD ISKRENIJA: Ove detalje raskida sa Momirom nikada do sada nije otkrila

Stars -
Rada Manojlović se još jednom osvrnula na emotivnu vezu sa bivšim dečkom Momirom Gajićem i otkrila stvari o kojima do sada nije govorila.

Naime, kako kaže, dugo je razmišljala ali nedavno je odlučila da će definitivno staviti tačku na ovu vezu.

"Definitivno smo raskinuli, a tek sam sada posle nekoliko meseci definitivno sigurna da je kraj. Baš mi je pomogao čovek onim svojim oglašavanjem."

Pevačica nije želela da otkriva pravi razlog njihovog raskida.

"Uvek na kraju ono što ne odgovara se pokaže da se provlačilo kroz celu vezu i onda shvatiš da to ipak nije trebalo toliko da traje", rekla je pevačica a onda dodala:

"Svi na početku vidimo sve lepo i da može da bude onako kako nam odgovara, a posle 3 godine vidiš da ništa nije kako si zamislio. Svaka veza ima probleme ali ako se on prevaziđe i ne pominje više, to je normalno ali ako se ista stvar provlači 3 godine, onda stvarno nije u redu."

Međutim, već iznervirana pevačica počela je da priča malo više ali uz ogromnu tremu.

"To mora da se uradi mnogo šmekestije. Čak i ja koja sam žena bih to bolje, šmekerskije uradila. Dobro mi kaže moja sestra "pa dobro, dokle ćeš ti da budeš dobra za sve", tako i jeste. Rekla sam da više nema toga. Izvinjavam se, imam tremu, nikada nisam pričala o ovim stvarima ovako javno."

Iako su odlučili da njihovu vezu završe, Radu su malo pokolebale Momirove reči na rastanku.

"Kad smo raskidali rekao je da sam ja jedna u milion, da nikada neće sresti takvu osobu, da smo prijatelji uvek, da ce uvek za mene biti", nabrajala je Rada ali mu je onda zamerila za izjave koje je dao medijima.

"On je na kraju rekao to tako promisljeno... Nikad više sa pevačicom ali o Radi sve najbolje. To je kao ono o pokojnicima sve najbolje. Pa nemoj tako! Ne mogu mnogo da ga krivim jer on je uvek verovao drugim ljudima, kao i sada. Ne mogu ja da budem sa nekim ko ne veruje meni. Nismo se varali i ništa, jednostavno nismo funkcionisali. Uvek isti problemi i hajde da se mi lepo raziđemo. Ja nemam ništa više sa tim, ja sam skroz čista ali iskreno ću da kažem da ja njemu stvarno želim sve najbolje", zaključila je pevačica u emisiji AmiG show.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track