RADA MANOJLOVIĆ: Od Momira sam krila da se viđam sa Milanom!
Foto: Damir Dervišag, Aleksandar J

Ljubavni život srpske pevačice

RADA MANOJLOVIĆ: Od Momira sam krila da se viđam sa Milanom!

Stars -
Rada Manojlović pojavila se vedra i nasmejana na snimanju novogodišnjeg programa, ali razlog njenoj sreći nije bila zaljubljenost, već praznična euforiija.

Iako su je mnogi dovodili u vezu sa bivšim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem, Rada tvrdi da se sada samo ne krije od javnosti kada provodi vreme sa Milanom, kao što je to ranije činila zbog Momira Gajića.

"Sa Milanom sam se družila i dok sam bila sa Momirom, ali sam zbog njega krila to od javnosti. Ipak, nije prijatno bilo kome kada je u pitanju bivši dečko, pa sam iz obzira prema njemu vodila računa o tome, ali smo se Milan i ja družili i viđali isto kao i danas. Išla ja kod njega, on kod mene, pili kafe i sve ostalo što prijatelji rade. Sve je ostalo isto među nama, samo sada ne razmišljam o tome i ne vodim računa o tome kako će to izgledati", iskrena je Rada, koja je priznala da je srećna što se mediji i dalje interesuju za njen ljubavni život, te joj ne smetaju novinski naslovi o tome.

"Vidim da mnogi pišu o Milanu i meni, da ih zanima naš život, a meni je zaista drago da smo nakon toliko godina i dalje zanimljivi medijima. Poneki pišu bajke, ali meni je sve to simpatično, tako da neću ništa demantovati", rekla je uz osmeh Rada i objasnila da se u njenom i Milanovom odnosu ništa nije promenilo."Svi se pitaju kako smo mi prijatelji nakon pet godina veze, a ja uporno pokušavam da objasnim da je to nama normalno. Mi smo, pre nego što smo počeli da se zabavljamo, bili samo drugovi godinu i po dana, tako da smo se nakon veze samo vratili na staro. Nas je uvek spajalo, pre svega, veliko prijateljstvo i tako je i ostalo", zaključila je Rada.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track