RAĐEN ŽENI PREPUSTIO VODEĆU ULOGU: Ana vodi glavnu reč u kući!
Foto: Marina Lopičić

Muški

RAĐEN ŽENI PREPUSTIO VODEĆU ULOGU: Ana vodi glavnu reč u kući!

Stars -

Vaterpolista i pevačica, iako razdvojeni zbog njegovog angažmana u Rumuniji, funkcionišu odlično, ali stvari u kući su se ipak malo promenile

Nikola Rađen priznaje da se on ponajmanje pita za neke stvari u kući i da glavnu reč vodi njegova supruga Ana Kokić, čija je na kraju uvek poslednja.Poznatog vaterpolistu i pop pevačicu juče smo sreli na Sajmu turizma. Iako Rađen retko iznosi detalje iz svog braka s Kokićevom, za Kurir je otkrio da u njihovom domu ne vlada klasičan srpski patrijarhat.- Ana vodi glavnu reč, ona se uglavnom pita za sve. Naravno da joj to dozvoljavam jer više vremena provodi s našim ćerkama Ninom i Teom i učestvuje u svemu. Meni je to sasvim normalno. Naravno, odlučim i ja ponekad nešto - kaže Nikola kroz smeh.Iako su već neko vreme razdvojeni jer igra za vaterpolo klub Boradeu u Rumuniji, Nikola tvrdi da nema ljubomore.- Ana me ne proverava, ne zivka me 100 puta dnevno. Redovno se čujemo, imamo naše rituale i vreme, koje svako usklađuje sa svojim obavezama. Vrlo lepo funkcionišemo - rekao je Rađen, koji je prekjuče stigao u Srbiju zbog najave kampa vodenih sportova, koji će biti održan u julu i avgustu.Njegova supruga Ana Kokić pažljivo je slušala sve što je Nikola rekao za Kurir, ali nije bila voljna da priča o privatnim stvarima. Samo je potvrdila ono što je njen muž na početku rekao:- Ja sam glavna u kući, verovali vi ili ne!M .D.

Maši ručicamaLEONTINA: NIKOLA ĆE LUCIJU NAUČITI DA PLIVALeontina Vukomanović otkrila je da njena sedmogodišnja ćerka Lucija pokazuje interesovanje za plivanje, pa joj je za trenera pronašla Nikolu Rađena.- Moju ćerku sve više zanima plivanje, tako da sam se potrudila da joj ispunim tu želju. Izrazila je želju da je uči baš Nikola Rađen, pa sam popričala s njim o tome - rekla nam je pevačica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

(KURIR TV) SRBIN BACIO RUMUNIJU U TRANS: Ovako je Rađen odveo Oradeu u finale Evrokupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track