RADIN BIVŠI OTVORIO DUŠU: Nikada više neću biti sa devojkom sa estrade, evo i zašto
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Progovorio prvi put

RADIN BIVŠI OTVORIO DUŠU: Nikada više neću biti sa devojkom sa estrade, evo i zašto

Stars -
Posle raskida dvoipogodišnje veze sa Momirom Gajićem, Radmila Manojlović se u nekoliko navrata oglasila u medijima, ali je, s druge strane, izgledalo kao da je Momir u zemlju propao.

Međutim, medijske ekipe su ga srele na Kopaoniku za vreme praznika i to u velikom društvu gde su preovladavale žene.

Momir nije bio preterano raspoložen za razgovor ali je otkrio da je i dalje solo. Ipak, pošto je bio u društvu dosta devojaka, mnogi bi pomislili da je u pitanju lepša polovina. Međutim, on se slatko nasmejao i to odmah demantovao.

"Ne. Eto, vi ste bar pitali. I to je super pošto bi još ispalo da sam sa sestrom u vezi, što bi bilo baš glupo. Devojka sa kojom ste me viđali ovih dana i sa kojom sam i večeras je moja sestra, a ostatak ekipe su njene drugarice i naši zajednički prijatelji. Ona je rešila da me vodi na Kopaonik za Novu godinu i ja sam sve prepustio njoj. Ništa ne pitam, ne izvoljevam, gde me odvedu, odvedu, i to je to. Ja ih samo pratim. Došao sam da se odmorim i da ni o čemu ne razmišljam - rekao je Momir i onda objasnio kako se ne krije ni od koga, iako je tako, ruku na srce, delovalo."

"Nemam od koga da bežim. Ja nikada nisam ni voleo medijsko eksponiranje i mislim da je to vrlo jasno sve vreme. Ne znam ni zašto bih ja bio nekome zanimljiv. Ja nisam estrada, niti sam to ikada želeo da budem, a to što se desilo da budem u vezi sa nekim ženama koje su iz javnog života, tako se desilo. Mogu samo da kažem, sa Radom sam podvukao crtu kad je reč o estradi. S time sam završio, sasvim sigurno. To mi se više sigurno neće dešavati", rekao je Momir za "Blic puls" i to pomalo ironično.

Iako se vidi da Momir ne želi da govori o pevačici, pokušaj da se sazna zašto je tako ogorčen na pevačicu i estradu, bio je još jedan neuspešan pokušaj.

"Nećete mi izvući ništa u vezi sa Radom. Znam ja kako to ide, i to je sve lepo, to je vaš posao, ali mene ne zanima da se promovišem na taj način, niti da se pojavljujem u tom kontekstu po novinama. Moj posao ne zavisi od toga niti zahteva takvu vrstu marketinga. I to i jeste uvek bio jedan od problema u vezi sa osobom kojoj posao od toga zavisi. Ja nikad nisam želeo da ijedna moja veza bude javna i da svi o tome nešto pričaju. Nažalost, tako je moralo da bude, ali eto, tome je sada kraj. S druge strane, uopšte me i ne zanima šta će ko pisati ili misliti. Ja to čak i ne čitam, jer najčešće i nisam u zemlji, a i nemam vremena da se time bavim. Ponekad mi sestra usput ispriča poneku glupost koja je izašla, pa se slatko ismejem, i to je sve", priča Momir, koji zaista izgleda ravnodušno, a na pitanje da li je nakon veze sa Radom promenio mišljenje o njoj, te da li je istina sve ono o čemu se pisalo u vezi s navodnim prevarama:

"Ja sam vam lepo rekao da trošite vreme. Nećete ništa spektakularno čuti. O Radi sve najbolje. To je jedino što mogu da kažem", rekao je Momir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track