RAŠA MOLI GOCU ZA OPROŠTAJ: Pokušava da spase brak!
Foto: Damir Dervišagić

Afera

RAŠA MOLI GOCU ZA OPROŠTAJ: Pokušava da spase brak!

Stars -

Raša Novaković pokajao se što je Gocu Tržan prevario sa atraktivnom crnkom, s kojom ga je ekipa Kurir Starsa prošle nedelje uhvatila kad ju je priveo u hotel!

Raša i Goca otad ne žive zajedno, a bubnjar benda Kilotona u nedelju je viđen kako izlazi iz njene zgrade u Mirijevu. On je banuo ženi na vrata stana i plačući je molio za oproštaj!- Goca prvo nije želela da ga pusti da uđe, međutim, otvorila mu je vrata zbog njegove upornosti. Bogami, baš je vikala, rekla mu je da pokupi stvari i da se nosi dođavola - rekao je za Kurir Stars jedan Tržankin komšija.On dodaje da je posle pola sata galama prestala. Kako smo saznali od izvora bliskih pevačici, ona je spustila loptu i na putu je ka pomirenju s mužem!

- Raša joj je priznao da je imao avanturu za jedno veče, pokazivao joj je telefon da se uveri da ta mala za njega više ne postoji. Svestan je greške koju je napravio, a i Goca kapira kako stvari stoje kod muškog sveta, pogotovo kod zgodnih muškaraca kakav je Raša. Uglavnom, ostalo je na tome da će Goca razmisliti, ali mislim da će ostati u braku - rekao nam je Gocin dobar prijatelj.Tim povodom pozvali smo pevačicu.- Da, da... Sve je istina - rekla nam je Goca i prekinula vezu, a Raša se nije javljao.Kurir Stars je prošle srede objavio Rašine fotografije s nepoznatom crnkom, a on je posle toga i za druge medije potvrdio našu priču i izjavio da je tu noć bio pijan i da se ničeg ne seća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track