RAZVELI SU SE PA OBNOVILI VEZU: Ovako je izgledao pokojni Zoran Šijan, kojeg Goca nije prebolela!
Foto: Damir Dervišagić

BURNA LJUBAV

RAZVELI SU SE PA OBNOVILI VEZU: Ovako je izgledao pokojni Zoran Šijan, kojeg Goca nije prebolela!

Stars -

Pevačica Goca Božinovska ima dvoje dece (Zoranu i Mirka) sa pokojnim mužem Zoranom Šijanom, za kojeg je nekoliko puta govorila kako ga nikada neće preboleti.

Iako su se u jednom trenutku razveli, ljubav između Goce i Zorana bila je toliko jaka da su odlučili da vezu obnove.

Goca je tvrdila da Zoran nikada nije podigao ruku na nju, iako je bio veoma posesivan i ljubomoran, kao i da se na nju najviše ljutio kada bi ga slagala oko nebitnih stvari.

Popularna folk pevačica je nedavno, gostujući u emisiji "Amidži šou" otkrila da upravo zbog svog pokojnog supruga nije pevala čak sedam godina.

foto Damir Dervišagić
foto Damir Dervišagić

"Posle nastupa na jednoj svadbi, prestala sam da pevam. Sedimo za stolom i Zoran me čeka, i normalno, kada pevaš na proslavama, to radiš za bakšiš. On je uvek pričao "Ja dam pevačici novac u ruke, ne vaćarim je". Pevam ja, prilazi mi mladin deda, grli me oko vrata i stavlja mi novac u dekolte, zavlači mi ruku i slučajno mi povlači majicu. On je odmah ustao, rekao mi da pokupim pare i da idemo odmah. Seli smo u kola i otišli za Beograd. Rekao mi je da zovem Zlatu Petrović, sa kojom sam nastupala, kao i menadžera, i da im kažem da više neću pevati", ispričala je tada Goca i dodala:

foto Dragan Kadić
foto Dragan Kadić

"Nisam pevala sedam godina. Kad sam ponovo počela da pevam, išao je sa mnom svugde. Tada smo već bili pred razvodom. Kada smo se razveli, dobila sam dobru pesmu, Bog me je pogledao, i uspela sam da se vratim na scenu".

Zoran je ubijen 1999. godine, u centru Beograda, kada su napadači na njega ispalili rafale.

Iako se njihove zajedničke fotografije danas retko mogu videti, na društvenim mrežama se pojavila jedna, iz vremena kada su bili u braku, a objavio ju je njihov sin Mirko na Instagramu.

foto Instagram Printscreen
foto Instagram Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track