VODITELJKA PAROVA SMUVALA ZADRUGARA: Vladimir Tomović bio u vezi i sa Anđelom
Foto: Printscreen

SEVAJU VARNICE

VODITELJKA PAROVA SMUVALA ZADRUGARA: Vladimir Tomović bio u vezi i sa Anđelom

Rijaliti -

Na spisku poznatih devojaka s kojim je bio Vladimir Tomović, učesnik rijalitija „Zadruga 2“, nalazi se i Anđela Lakićević, glumica i aktuelna voditeljka „Parova“, otkriva Kurir Rijaliti.

Varnice između njih dvoje sevnule su dok je Baranin bio takmičar Hepijevog šou-programa, što su i tada primetili mnogi koji su pomno pratili dešavanja u luksuznoj vili. Ljubav je buknula posle završetka rijalitija, kada su njih dvoje nastavili da se viđaju, a kako saznajemo, njihova romansa potrajala je skoro pola godine.

foto: Printscreen

- Anđela i Vlada su se zvanično smuvali pred doček 2017. godine, kada je ona došla u Bar kod njega u posetu. Tamo je ostala nekoliko dana, imam dosta njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale u noćnom provodu, na plaži i u Vladimirovoj kući. Viđali su se skoro do polovine prošle godine, a onda je razdvojenost učinila svoje. Ostali su u korektnim odnosima, povremeno se čuju i dopisuju, ali se više nisu sretali. U vreme njihove veze Vladimir je bio raskinuo sa devojkom Bojanom Bojanić, s kojom se pred kraj 2017. pomirio - rekao je naš izvor blizak učesniku „Zadruge 2“.

Osim Anđele, Bojane i Soraje, postoji još desetak poznatih cica s kojima je Tomović bio u vezi ili kratkoj šemi. Kurir Rijaliti će i narednih nedelja objavljivati ekskluzivne fotografije kojima ćemo obelodaniti sve njegove tajne ljubavi.

I. E.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track