PROCURILA PREPISKA, NASTAO HAOS: Anđelo varao Teodoru s bivšom članicom grupe Fanki Dži! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

RASKRINKAN

PROCURILA PREPISKA, NASTAO HAOS: Anđelo varao Teodoru s bivšom članicom grupe Fanki Dži! (FOTO)

Rijaliti -

Učesnik prve sezone "Zadruge" Anđelo Ranković varao je tadašnju devojku i partnerku iz popularnog rijalitija Teodoru Džehverović sa aktuelnom učesnicom druge sezone ovog šoua, pevačicom Marijanom Zonjić.

Kurirov dodatak Rijaliti došao je do ekskluzivne prepiske na Instagramu između golupčića, a u kojoj se jasno vidi da su muvanje i poziv na seks pali u periodu dok je maneken i dalje bio u vezi sa Teodorom.

foto: Damir Dervišagić

U porukama koje su nastale sredinom jula Ranković se bivšoj članici grupe Fanki Dži obratio smajlijem uz konstataciju: "Spavaj", nakon čega je nastavljena vrlo prisna konverzacija, na kraju koje je Anđelo poželeo da je Marijana te noći pored njega.

foto: Printscreen

"Ja sam do sada radila i upravo legla u krevet", rekla je pevačica i pitala Anđela šta on radi.

"Evo, sada ću u krevet! Da si tu...", stajalo je u Rankovićevom odgovoru.

foto: Printscreen

Pored ove prepiske, naša redakcija došla je u posed i drugih prepiski učesnika "Zadruge" u kojima se vidi takođe njihova prisnost. U jednoj od poruka Anđelo se Marijani poverio da je jako umoran jer svako veče izlazi i banči, a zatim se naljutio što je njegova simpatija stalno na putu, pa joj je u jednom trenutku odbrusio: "Nema od tebe vajde", očigledno aludirajući na činjenicu da nikada nema vremena da se vidi sa njim.

foto: Printscreen

Nepoznato je da li je na kraju zaista došlo do fizičkog kontakta između njih dvoje, ali i nabacivanje putem poruka može da se podvede pod prevaru.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Teodora i Anđelo okončali su vezu početkom avgusta, a kao što smo već objavili, prepiska između njega i Marijane odvijala se sredinom jula, a zatim i krajem avgusta, kada je maneken već bio solo.

foto: Kurir

(Kurir.rs, Lj. Stanišić / Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track