MILICA PREKLINJALA BENJU ZA SEKS: Molim te, učini mi to, treba i meni kao što treba i tebi! Tek onda je usledela NEPRISTOJNA PONUDA (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

MILICA PREKLINJALA BENJU ZA SEKS: Molim te, učini mi to, treba i meni kao što treba i tebi! Tek onda je usledela NEPRISTOJNA PONUDA (FOTO)

Rijaliti -

Benjamin i Izabela su stavili tačku na svoju turbulentnu vezu, a Andersonova je istakla da ne može više da trpi Benjinu posesivnost i ljubomoru.

Dok je Izabela vidno uplakana i potrešena pokušala da se smiri u Ilijaninom i Božinom društvu, Milica je iskoristila priliku da se približi Spahoviću.

Naime, Milica je nakon poljupca koji se desio između Ilijane i Bože, bila na ivici nernog sloma, pa je želela da se osveti svom bivšem dečku.

Crnka je Benji predložila seks uz objašnjenje da bi ih to opustilo, ali bi im prijalo iako među njima ne postoje emocije.

"Ajde, idemo u tuš-kabinu da se malo mazimo i ljubimo. Molim te, učini mi to, treba i meni kao što treba i tebi. Ti više nisi sa Izabelom, ja sam slobodna, ne vidim nijednu prepreku", preklinjala ga je.

Benja nije želeo da pristane na ovu akciju, samo je ćutao i ljubio je po vratu, međutim Milica nije odustajala od svoje ideje.

"Ako će te biti sramota sutradan, vadićemo se na alkohol. Besna sam na Božu jer je smuvao Ilijanu, on ispada šmeker, a ja jadnica. Izabeli da je stalo do tebe ona te ne bi pustila. Ajde u tuš-kabinu, veruj mi nećeš se pokajati", molila ga je.

Spahović, iako je bio vidno pijan i tužan zbog Andersonove, nije se dao nagovoriti.

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track