STANIJA ISPLANIRALA BRUTALNU OSVETU NAJBOLJOJ PRIJATELJICI: Evo zašto je starleta baš sa Vladimirom u ljubavi! NOŽ U LEĐA!
Foto: Printscreen Pink

OSVETA SE SERVIRA HLADNA

STANIJA ISPLANIRALA BRUTALNU OSVETU NAJBOLJOJ PRIJATELJICI: Evo zašto je starleta baš sa Vladimirom u ljubavi! NOŽ U LEĐA!

Rijaliti -

Starleta preko kršnog Crnogorca želi da napakosti bivšoj drugarici,

Da je osveta najbolja kada se posluži hladna, dobro zna starleta Stanija Dobrojević, koja je u rijalitiji "Zadruga" ušla kako bi poravnala stare račune. Naime, Staniji se opasno zamerila Bojana Bojanić, bivša partnerkaVladimira Tomovića, kada joj je pre nekoliko godina preotela dečka, te je starleta odlučila da se nekadašnjoj najboljoj prijateljici osveti i udari je tamo gde je najviše boli.

Zbog toga Stanija na sve načine pokušava da osvoji kršnog Crnogorca, koji i ne sluti šta se krije iza njenog plana, otkriva naš izvor i dodaje da je starletin pokušaj samo pucanj u prazno, jer je Bojana, kako saznajemo, ostavila Vladimira!

- Stanija i Bojana su godinama bile nerazdvojne prijateljice. Družile su se i izlazile svaki put kada bi Stanija došla u Novi Sad iz Amerike. Bojana je znala detalje svih Stanijinih veza i uvek joj je bila emotivna podrška. Međutim, stvari između njih su počele da se menjaju kada je Stanija upoznala Milana, vlasnika jedne kafane, sa kojim je uplovila u vezu - kaže za "Alo!" naš izvor i objašnjava da je upravo Milan bio razlog zbog kojeg su nekadašnje prijateljice prestale da se druže.

- Njihova veza je bila ozbiljna i trajala je duže od godinu dana, a Stanija se trudila da detalje romanse drži što dalje od očiju javnosti, što joj je i polazilo za rukom. Njih dvoje su se dobro slagali i radili su sve zajedno, čak su i putovali na odmor na Karibe. Međutim, kada je Stanija dobila ponudu da učestvuje u "Farmi", Milan nije podržao njenu odluku da uđe u rijaliti. Ipak, ostali su zajedno. Doduše, to je trajalo veoma kratko, jer je Milan već tada bio u paralelnoj vezi sa Bojanom, Stanijinom najboljom drugaricom - kaže naš izvor.

- On je oduvek bio švaler, a osim sa Stanijom, mediji su ga povezivali i sa Gogom Sekulić, s kojom se navodno i verio, ali i sa Anom Nikolić i Kaćom Živković. Milan je oduvek voleo da bude u društvu lepih žena, ali njegov najveći problem je to što se brzo zasiti u vezi. Dok se zabavljao sa Stanijom, za oko mu je zapala njena najbolja prijateljica Bojana, a ni ona nije bila imuna na njegov šarm. Počeli su krišom da se dopisuju i viđaju, a polako su se rađale emocije između njih. Kada su oboje shvatili da su se zaljubili jedno u drugo, Milan je rešio da prekine sa Stanijom", kaže izvor.

- Staniji je poludela kada je shvatila da su joj i dečko i najbolja prijateljica zabili nož u leđa. Najgore od svega je to što su Milan i Bojana bili kratko zajedno, a Stanija dugo nije mogla da se oslobodi utiska da je ponižena i izdana.

Tada je rešila da im se osveti kad-tad, a kada je saznala da će u "Zadrugu" ući sa Bojaninim momkom Vladimirom Tomovićem, shvatila je da je to pravi trenutak za osvetu. Međutim, ne shvata da će i ovog puta ispasti smešna jer, kako se priča, Bojana je odavno ostavila Vladimira i ne zanima je šta on radi u rijalitiju - kaže na kraju naš izvor.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track