VIKAO NA BLOGERKU

ONI SE UBIŠE OD PARA, A JA SEDIM OVDE! BLAM GA JE ŠTO JE BIO SA MNOM: Luna kivna na Slobu, a onda joj je Mirko sasuo surovu istinu u lice! NISI MU BITNA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je bila iznervirana što Sloba Radanović u toku emisije gde je gostovao sinoć nije imao reči hvale za nju i nikada je ne brani, a Mirko Gavrić joj je "sasuo" istinu u lice.

Blogerka je tokom žurke u razgovoru sa Zlatom, Adamom i Mirkom ispričala kako je boli što Sloba ne zna da je podrži.

"Njega je blam što je bio sa mnom! Ja sam samo jedna histerična devojka, ja sam njemu upropastila život, mene bi trebalo spaliti na lomači, i on je izgubio jednu "divnu ženu" zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu. Ja ovde već 11 dana plačem i pričam o njemu kao o Bogu", rekla je Luna i nastavila:

foto: Printscreen

"Nijednom se nije udostojio da me podigne, i on to zna. To sam mu rekla 156 puta kada smo se čuli. Slobo, zašto sam ja zaslužila da ti mene jednom jedinom rečenicom ne umeš da zaštitiš? Da me podigneš kao devojku sa kojom si bio, javno osam i po meseci bio si zaljubljen u mene, zašto ja to nisam zaslužila? Zašto? Ali sam besna i želim da dobijem neke odgovore. Ne mogu više da se jedem, ležim u krevetu i ne mogu da verujem da se meni ovo dešava. Meni kaže mama, kaže mi Bora: "Ti si zbog ono dvoje opet u ovom zatvoru, ubiše se od para a ti opet sediš ovde". Ponižava me kao psa gde god stigne, u emisiju… Ja sam sebi uje.ala život zbog čoveka koji ne može da ode u emisiju ja sam tu devojku voleo, bilo mi je lepo sa njom i to je to. Boli me uvo šta oni rade. Mene ne zanima ona, briga me. Ne zanima me ni on. Boli me. Ja da sam kod kuće bolelo bi me uvo, ali ja sedim opet ovde. Došla sam da se borim za sebe i za svoju porodicu, jer moram to da radim. I to radim jer sam uništila sebi život zbog čoveka koji ne može. Ja ne tražim da on bude sa mnom, da me voli, da mi kupuje ruže, da mi peva serenade. Samo tražim da me poštuje", rekla je Luna.

foto: Printscreen

Mirko Gavrić je izrevoltiran Luninim izlaganjem rešio da joj kaže šta misli - da je veza sa Slobom završena još pre pet meseci, pa i da ga blogerka više ne zanima.

"Od koga tražiš poštovanje? Slušam te i neverujem, bre! Od čoveka koji te izigrao ovde? Ne ume da se isfolira jer mu nisi bitna. Da si mu bitna, isfolirao bi se. Onoliko koliko si bila bitna, toliko se folirao. Daj nemoj da mi pričaš priču više! Ja patim, ali zbog nečega što je moja realnost. Što postoji, što je iskreno. Tvoja realnost je bila gotova još pre pet meseci, i ti to dobro znaš. I sama si toga ovde bila svesna. Sama si toga bila svesna. I u kući gde je bilo pedeset ljudi ostala si sama, i izborila si se", rekao joj je Mirko.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track