NJIHOVA VERIDBA JE PUKLA: Zbog nje je ostavio ženu i dete, a sad mu bivša poručila da je KONTROL FRIK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

NJIHOVA VERIDBA JE PUKLA: Zbog nje je ostavio ženu i dete, a sad mu bivša poručila da je KONTROL FRIK! (VIDEO)

Rijaliti -

Izabela Anderson imala je da poruči jasnu poruku Benjaminu, njenom bivšem vereniku, i njegovoj novoj devojki Izabeli Alijoski.

Njihova veridba pukla je, jer je Izi izjavila da je Benja prema njoj bio ,,kontrol frik", upravljao s njom, naređivao joj, ali da ona nije neko ko može i hoće da podlegne bilo kom muškarcu.

Voditeljka Bojana upitala ju je da li joj je teško sada kada Banju vidi sa drugom.

foto: Printscreen/Happy

"Naravno da mi je teško, ali i to će proći, ja sam mu rekla da se distanciramo, jer nismo jedno za drugo. One iste stvari koje je govorio meni, sada govori i njoj, zbog toga mi je mnogo krivo, ali imaju moj blagoslov, jer znam da im je veza lažna i da neće to uopšte potrajati", rekla je Izabela.

Zatim se nadovezala na majčine reči, koje je nije podržavala u vezi sa Benjaminom, zbog prošlosti koju Izi imala. Naime, tokom učešća u rijalitiju ispričala je da je imala dečka koji se ponašao kao i njen bivši verenik.

"Imala sam isti tip dečka, kao on, sećate se da je moja majka mene osuđivala zbog veze sa njim, jer je govorila iste te stvari",

Ja druge strane, Bels nije znala šta da joj odgovori, jer smatra da ona nije ništa loše uradila, s obzriom da se zna da od kada je ušla u sedmi serijal rijalitija ,,Parovi", Benjamin je u nju gledao sa posebnim simpatijama.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track