ONA JE BOMBA! DEVOJKA BALKANSKOG KRALJA DROGE POMRSIĆE KONCE STANIJI I LUNI: Muškarci udahnite duboko, jer u ZADRUGU 2 ulazi ONA! (FOTO)
Foto: Printscreen

novi učesnik

ONA JE BOMBA! DEVOJKA BALKANSKOG KRALJA DROGE POMRSIĆE KONCE STANIJI I LUNI: Muškarci udahnite duboko, jer u ZADRUGU 2 ulazi ONA! (FOTO)

Rijaliti -

Srpska manekenka Dejana Živković uskoro će postati nova zadrugarka, a za učešće u rijalitiju će dobiti čak 50.000 evra.

Manekenka, koja je dugo živela na relaciji Srbija Amerika, pre više od mesec dana se vratila u Beograd kako bi pregovarala sa producentima rijalitija, ali i kako bi se dogovorila o uslovima svog učešća. Živkovićeva je nedavno potpisala ugovor za učešće u drugoj sezoni "Zadruge", a Dejana neće biti samo još jedna lepotica u rijalitiju već će u belu kuću ući sa specijalnim zadatkom.

❤️

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

"Dejana već nekoliko godina gradi uspešnu manekensku karijeru u Americi, a u Beograd dolazi povremeno, kako bi se videla sa porodicom i prijateljima. Srpske rijalitije ne gleda, niti je zanimaju, iako je kao tinejdžerka učestvovala u šou programu "Prvi srpski top model", ali je od produkcije "Zadruge" dobila ponudu koja se ne odbija", kaže Dejanin blizak prijatelj i objašnjava da je manekenka dugo razmišljala da li da prihvati ponudu, piše Alo.

"Kada su producenti rijalitija kontaktirali sa njom i predložili joj da bude učesnica druge sezone "Zadruge", Dejana im je odmah rekla da sebe ne vidi u takvom formatu, ali je zatražila nekoliko dana da razmisli o ponudi. Tako im je rekla jer, iz pristojnosti, nije želela da ih odmah odbije, ali već sledeći put kada su se čuli, situacija se značajno promenila. Ne samo da je promenila mišljenje o rijalitiju već je ozbiljno počela da razmatra da uđe u rijaliti, kaže naš izvor i dodaje da novac nije bio jedini Dejanin motiv da promeni mišljenje.

You Cant compete with a Woman He is always in Love with .

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

"Dejana je jedna od naših najtraženijih manekenki, koja je radila svuda po svetu, i u poziciji je da postavlja uslove kada je o poslu reč. Napravila je jasnu računicu koliko bi novca mogla da zaradi za vreme koje bi provela u "Zadruzi" i koliko bi izgubila potencijalnih poslovnih angažmana ukoliko bi se njen boravak produžio do samog kraja. Našli su se na cifri od 50.000 evra, a Dejana je bila i više nego zadovoljna, jer niko do sada nije dobio toliki honorar, pa čak ni Luna i Stanija. Ali novac ipak nije bio jedini motiv da uđe u rijaliti, već činjenica da će u "Zadruzi" boraviti sa specijalnim zadatkom", kaže blizak manekenkin prijatelj.

SMiLe you look soo much better when you #smile ... ?

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

Inače, Dejana Živković je već godinama u vezi sa jednim od nedavno uhapšenih vođa škaljarskog klana Jovanom Vukotićem. Kako je Kurir pisao, u trenutku hapšenja Živkovićeva je bila sa njim. Ona je demantovala da je u tom trenutku bila sa njim.

Međutim, fotografije do kojih je došao Kurir na kojima se vidi Živkovićeva kako mu donosi stvari u zatvor potvrđuju da su i dalje u vezi.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track