MAJKA BLIZNAKINJA RASKRINKALA VLADIMIRA: On igra igru, nikada ne bi OŽENIO STANIJU! Sa mojom MILJANOM se pre rijalitija čuo svaki dan, a OVO je njihov dogovor!
Foto: Printscreen Pink

šokantno

MAJKA BLIZNAKINJA RASKRINKALA VLADIMIRA: On igra igru, nikada ne bi OŽENIO STANIJU! Sa mojom MILJANOM se pre rijalitija čuo svaki dan, a OVO je njihov dogovor!

Rijaliti -

Vladimir Tomović plaši se da ne izgubi Staniju Dobrojević, od koje krije svoju prošlost. Naime, kako saznajemo, najveći zavodnik "Zadruge 2" bio je u tajnoj vezi sa cimerkom Miljanom Arsić.

Iako su mnogi znali za njihov ljubavni odnos, maneken i voditeljka u rijalitiju se ponašaju kao da se među njima nikada ništa nije desilo, te su u korektnim odnosima. S obzirom na to da se atraktivni Crnogorac trudi da na sve načine osvoji Stanijino srce, odlučio je da joj prećuti tu aferu iz straha da se ne udalji od njega:

"Toma i Miljana upoznali su se pre godinu i po dana. Ona je u tom periodu radila kao voditeljka na, a on je učestvovao u "Parovima.. U početku im se komunikacija odnosila isključivo na posao, da bi se kasnije zbližili i ušli u vezu. Često su zajedno izlazili i na javnim mestima nisu krili svoje simpatije. Čak je i Miljanina porodica bila upućena u njen ljubavni život i znala je za njega", otkriva naš izvor i dodaje da su Arsićeva i Tomović nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

foto: Printscreen

"Oboje su odlučili da ne obnavljaju staru priču, pogotovo Vladimir. On se iste sekunde prepustio Staniji i čini sve da totalno osvoji njeno srce. Nije mu u interesu da ona sazna za to jer se plaši da će mu okrenuti leđa, sada kada mu polako pada pod noge. Miljana takođe ne potencira prošlost, tako da se oboje nadaju da Dobrojevićeva za sada neće saznati za to", kaže naš izvor.

foto: Printscreen Pink

Ovim povodom kontaktirali smo Miljaninu majku Slađanu Arsić, koja ona je potvrdila naša saznanja:

"Miljana i Vladimir se dugo znaju i pre izvesnog vremena upustili su se u neku vrstu flerta, avanture ili kako god to nazvali. Ne znam ni ja kako bih vam to opisala. Nisam upućena u to šta je bilo među njima. Miljana je radila na "Hepiju", a on je bio u "Parovima". Čuli su se svaki dan, ali ćute sada o tome, pretpostavljam zbog njegove igre koju igra. On se sigurno ne bi oženio Stanijom. Ne dao Bog da se vrati u Crnu Goru sa takvom snajkom, realno, da se ne lažemo (smeh). Ništa nisam slagala, verujte. Tako i Vi mislite, sigurna sam. Što se moje ćerke tiče, ne bih dala svoje dete za Tomovića nikada, jer ne zna se ni kako on smrdi, niti kako miriše. Ne dolazi u obzir, ma kakvi, ne bih ga za zeta nikada", izjavila je majka bliznakinja za Kurir.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track