NIJE SVETICA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA: Nadežda u STRASNOJ AFERI SA SEKSI BIZNISMENOM pre nego što se videla sa Mikijem!
Foto: Damir Dervišagić

UHVAĆENA

NIJE SVETICA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA: Nadežda u STRASNOJ AFERI SA SEKSI BIZNISMENOM pre nego što se videla sa Mikijem!

Rijaliti -

Pinkova zvezda Nadežda Biljić oprobala se u rijaliti vodama i ostala upečatljiva u prethodnoj sezoni "Zadruge" zbog ljubavne romanse koju je imala sa Mikijem Đuričićem. Ona je ponovo učesnica rijaliti programa "Zadruge 2", a svojim ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost.

Tokom jedne žestoke rasprave sa Lepim Mićom on je jedan detalj iz njenog privatnog života koji niko nije znao. Naime, Nadežda je neposredno pred ulazak u rijaliti "Zadrugu 2" imala kratku romansu sa jednim preduzetnikom čije ime je dobro poznato javnosti.

foto: Printscreen

Otkriveno je da se radi o vlasniku lanaca kafića u Beogradu, Petru Kočoviću, sa kojim je Biljićeva provela jedno strasno veče, ali nakon toga njih dvoje nisu ostali u kontaktu, prenosi Pink.

"Nada i ja se jako dobro poznajemo. Pozvao sam je da krene sa mnom i sa mojim društvom na jednu žurku, na šta je ona oberučke pristala. Žena je veseljak. Bilo je to zaista lepo veče, odlično smo se zabavili, a između njih dvoje su se primetile varnice odmah. Celo veče se nisu razdvajali, znao sam da će biti nešto između njih. Nada je nakon žurke otišla kod Petra u stan. Proveli su noć zajedno, mene je on zvao i rekao mi da je Nada kod njega zaboravila umetke za kosu, kesu sa kozmetikom i naočare i da ne zna šta će sa tim, jer ona ulazi u "Zadrugu 2".

Prvo što sam ga pitao jeste: "Kako je bilo". On se pohvalio da su imali odličan se*s, ali da se nisu čuli i da je njemu neprijatno zbog Mikija i da sumnja da tu može nešto više da bude, jer će biti razdvojeni duži period. Ona ide u Zadrugu, a on u Crnu Goru", preneo je izvor.

"Pera se naljutio na Nadeždu, jer neće da ga spominje u "Zadruzi". Zato je dao Mikiju umetke za kosu, šminku i donji veš koji je zaboravila kod njega u stanu kako bi ih joj on uručio i pozdravio je tim putem", otkrio je izvor blizak portalu.

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track