LUNA IZNENADILA KADA SU JE PITALI O SLOBI: I dalje ga voli, ali bi NEŠTO URADILA DRUGAČIJE! Evo šta bi SLOBA PRVO dobio od Lune!
Foto: Printscreen Pink

iskrena

LUNA IZNENADILA KADA SU JE PITALI O SLOBI: I dalje ga voli, ali bi NEŠTO URADILA DRUGAČIJE! Evo šta bi SLOBA PRVO dobio od Lune!

Rijaliti -

Luna Đogani dobila je pitanje novinara šta bi uradila kada bi njen bivši Sloba Radanović ušao u rijaliti. Smestila bi ga u krevet i dala bi mu svoju četkicu za zube.

Luna se malo iznenadila pitanjem, ali je brzo odgovorila šta bi Sloba prvo dobio od nje:

"Ja bih ga dočekala kao domaćina u kući, smestila bih ga u krevet. Pitala bih ga šta radi. Dala bih mu svoju četkicu za zube, jer znam da je na početku neće imati", počela je Đoganijeva.

foto: Damir Dervišagić

"Kada bi ušao dočekala bih ga lepo, možda bi mi bilo lakše. Pitala bih ga kako ga nije sramota što se tako ponaša. Jurila bih ga dok mi ne odgovori na ta pitanja. Na njega pomislim na svakih 5 minuta. Nažalost, i dalje je u mom srcu, ja se toga ne stidim kao on", rekla je Luna pa nastavila:

"Ne želim ništa od njega, tražim samo poštovanje prema meni kao osobi koju je voleo i kleo se. Hoću da kaže da me je voleo, a ne da priča kao da sam komšinica sa petog sprata ", tužno je rekla Luna.

A da li bi pogledala nekog drugog muškarca Luna je odgovrila: "Trenutno sam jako razočarana u muški rod i ne verujem muškarcima".

foto: PrintScreen/Youtube

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track