NISAM JA OLOŠ KAO TI, JE.EM TE U USTA SMRDLJIVA! TOMOVIĆ NASRNUO NA RAMONU: Džukelo, ako ti se nakačim na kičmu NAJE.ALA SI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NASTAO HAOS

NISAM JA OLOŠ KAO TI, JE.EM TE U USTA SMRDLJIVA! TOMOVIĆ NASRNUO NA RAMONU: Džukelo, ako ti se nakačim na kičmu NAJE.ALA SI! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković, Ramona Beganović, Lepi Mića, Bora Santana i Tomislav Panić ćaskali su u dnevnoj sobi, bez ikakve naznake kakav će haos uslediti. Pre svega, nabrajali su zadrugare romske nacionalnosti, što je Boru i te kako radovalo.

"Veliki šef napravio cinganmalu, nije nas tol'ko bilo u životu u jednom rijalitiju!", prekrstio se on pa nastavio: "Prošle godine sam bio sam, jedva sam se izborio", pričao je on.

Ramona je, pak, pred svima tu istakla da joj Bojan Gaćeša, Vladimir Tomović, Jovica Putniković, Branislav Radonić Brendon liče na biseksualce. Kada je Vlada saznao za to, nije mu bilo pravo i na vrlo buran način iskazao je svoje nezadovoljstvo što se nalazi na toj listi.

"Nisam rekla da si gej, rekla sam da mislim da možeš da budeš i sa jednima i sa drugima", pravdala se ona, ali do fizičkog kontakta falilo je malo.

"To što ja mislim da si ti drolja i ku*va i ako ti se nakačim na kičmu naje*ala si. Meni je okej da to pričaju ove smrdulje, ali ti to ne možeš sa mnom. To ponašanje sa kim si naučila, do danas smo bili okej i ti mi sad to pričaš. Sram te bilo džukelo jedna, glumiš mi drugaricu. Pazićeš sa mnom šta pričaš, sa mnom si završila do kraja rijalitja. Mene ne možeš da degradiraš, ja nisam ološ kao ti. Ubuduće da paziš kako pričaš sa mnom. Nemoj više da sam ti čuo reč. Je*em te u usta smrdljiva", vikao je on.

Lepi Mića u jednom trenutku bio je jedina prepreka do većeg incidenta.

"Ona tu počela da nabraja gejeve i tu mene nešto ubraja. Nećeš lepog dana ovde imati, pomeni mi ime. Smrduljo jedna, smrdljiva", nije štedeo na uvredama Vladimir.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja