LUNA IH UVUKLA U BEDU, ALI ĐOGANIJEVI SE DIŽU IZ PEPELA:  Gagi SE VRAĆA u formu! SVI KOJI IH NE VOLE mogu samo da im pljunu pod prozor! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

našao način

LUNA IH UVUKLA U BEDU, ALI ĐOGANIJEVI SE DIŽU IZ PEPELA: Gagi SE VRAĆA u formu! SVI KOJI IH NE VOLE mogu samo da im pljunu pod prozor! (VIDEO)

Rijaliti -

Gagi Đogani više neće sedeti skrštenih ruku i dozvoljavati da i dalje tone. On se aktivirao i rešio da pokaže da itekako vredi i da ga treba poslovno angažovati.

Pošto im je ćerka Luna Đogani priredila neprijatno iznanađenje u "Zadruzi 1", kada se naočigled svih mesecima zabavljala u rijalitiju sa oženjenim čovekom, sada ova muzička porodica čini sve da se opet vrati prethodnoj popularnosti, ali na osnovu svojih umetničko-muzičkih talenata, a ne prošlih priča gde su ih stavili na stub srama.

Naime, Gagi Đogani je na svom profilu objavio snimak kako densuje na parkingu u zavidnoj kondiciji. On je pored snimka napisao: "Gagi se vraća u formu. Hip-hop! Dance!!!".

foto: Printscreen Instagram

Šta je Lunin otac ovime hteo da kaže, svima je jasno, s obzirom da je njegova ćerka pre samo par dana izjavila u rijalitiju da joj je otac ostao bez poslovnih angažmana:

foto: Printscreen Instagram

"Imao je porodicu, novca koliko je želeo, stanova, automobila, nije znao gde će pre... i onda sa toga padneš na to da nemaš više ništa. To je meni veliki udarac bio. Gledaš tatu kako nema ništa i kako se bori, a ne može sam".

foto: Printscreen Pink

"I sad dodatno što sam ih ja u*ebala s ovom pričom! Neće da ih zovu, kad ih zovu onda s ove druge strane pljuju... Ti fanovi isu takvi ološi! Zabranili su nam da živimo normalno. Da sam čoveka ubila to ne bi tako bilo, mislim. Linč, bukvalno!", izjavila je Luna i rijalitiju.

Pogledajte snimak u kome se Gagi vraća u formu.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track