EKSKLUZIVNO! MATORA I SANJA HOĆE BEBU: Otišle na poslednje pripreme za VANTELESNU OPLODNJU! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

saznajemo

EKSKLUZIVNO! MATORA I SANJA HOĆE BEBU: Otišle na poslednje pripreme za VANTELESNU OPLODNJU! (FOTO)

Rijaliti -

Bivše učesnice rijalitija "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković odlučile su da zasnuju porodicu, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti.

Ljubavni par koji je svoju romansu započeo pred kamerama u popularnom Pinkovom rijalitiju, naš paparaco je uslikao kako u bolnici obavljaju poslednje pripreme za vantelesnu oplodnju!

foto: Marina Lopičić

Njih dve su još pre mesec dana sele i posle višečasovnog razgovora odlučile da dobiju bebu i da se Sanja podvrgne vantelesnoj oplodnji.

foto: Marina Lopičić

One su nedavno počele da idu na ispitivanje i savetovanje, a moraće da posete banku sperme kako bi mogle da započnu celu proceduru.

foto: Marina Lopičić

Uzeće spermu anonimnog davaoca i tako će im biti omogućeno da, uprkos tome što su istog pola, dobiju naslednika.

foto: Marina Lopičić

"Sanja je veoma emotivna zbog cele priče i raduje se, a Matora je podržava u svemu i odlazi svaki put s njom kod lekara. Ulaze polako u proceduru i pripremu i ako bude sve u redu, već početkom sledeće godine mogli bi da obave vantelesnu. Nije im važno kog pola će biti dete, već samo da je zdravo, mada se Matora nekoliko puta našalila da bi volela da dobiju dečaka, da bude šmeker na nju", kaže naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Marina Lopičić

Inače, ako je suditi po slikama, Sanja i Matora se obožavaju i svoju ljubav ne skrivaju ni kada su na ulici. Nakon što su izašle sa ginekologije, gde su bile na razgovoru i savetovanju, počele su strasno da razmenjuju poljupce i nežnosti.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ Marija Dejanović /Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track