POTPUNO IZGUBILI KOMPAS

J.BAO TE JE U MUŠKOM WC, PA ŠUTNUO: Brendon brutalno izvređao Miljanu Kulić, a onda otkrio OGAVNE detaljne (VIDEO)

Rijaliti -

Branislav Radonjić Brendon žestoko je izvređao Miljanu Kulić i otkrio prilikom čega su pale teške reči.

"Što te je.u u muškom WC, svršio u tebe i šutnuo te, što si došla razje.ana u rijaliti. Čas ti je pričao Ivan da sam zgodna, bez celulita... to sve govori o njemu. Neće da te je*e Ivan. Ti si nesrećna", vikao je Brendon.

"Ja sam presrećna", odgovorila mu je ona.

Uvrede su se nastavljale, pa joj je rekao da je ružna pačabra iz Niša, a ona mu uzvratila da je peder*ina iz Čente.

"Ne možete ti i tvoja mama da budete pogane koliko ja mogu da budem pristojan. Tebe boli to što si nesrećna što nemaš ljubavi, što nemaš muža, se.s. Vidiš kakva si mlohava. Ukrala si zube pokojnom Živku. Glumiš ovde Doroti princezu, svima si se smučila i ti i tvoja mama koja brije noge na suvom, i tražiš pozajmicu od 500 evra. Seljančuro iz Niša, ja ću da prevaspitam i tebe i tvoju smrdljivu mamu. Spe.ušo klozetska. Je l' ti stigla sezona parenja, pa si došla u sobu? Babunu, kuvani majmnunu!", vređao je Brendon Miljanu, dok mu ona nije ništa odgovarala, a potom nastavio:

"Ne voli te niko. Imaš nenormalnu i hesteričnu mamu. Živiš u montažnoj kući u Nišu i kome ti šta ovde pričaš. Mrš, tamo da te nisam čuo do prekosutra", dodao je on.

Brendon je posle želeo da uzme od nje cigaretu, ali mu ona nije dala. Takođe je otkrio da je su Miljana i njena mama Marija bile kod njega kući i da je Marija čak brijala noge u njegovom wc-u.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track