SLOBA ISPROZIVAO KIJU, A NIJE MU OSTALA DUŽNA: Bila sam s tobom dok si bio NIKO i veće sam MUŠKO! Ne trebaju mi Gavrićke i Makarone da bih se obračunala sa tobom!
Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

OPA!

SLOBA ISPROZIVAO KIJU, A NIJE MU OSTALA DUŽNA: Bila sam s tobom dok si bio NIKO i veće sam MUŠKO! Ne trebaju mi Gavrićke i Makarone da bih se obračunala sa tobom!

Rijaliti -

Bivši suprug Kije Kockar je izjavio kako ga popularna pevačica proziva na društvenim mrežama.

"Šta da kažem više, verujete da ni sam ne razumem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga. Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpeva dve pesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. Ok, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast", rekao je Sloba za "Alo".

Kristina Kockar je trenutno na odmoru na Sejšelima, ali nam se javila kako bi prokomentarisala najnoviji napad svog bivšeg muža.

foto: Filip Plavčić

"Kao prvo, ne znam kako se on tu pronašao kad njegovo ime nije spomenuto, ali kad se već pronašao, onda je trebalo da se fokusira na taj članak, a ne na to da li je fotošopiran. Ubiće ga sujeta. U članku se navodi da ja nisam ta koja je započela priču i da nisam lagala, i umesto da i on stane na kraj tome, on daje paćenički intervju da ispadne da ja njega molim za nešto što ni nema veze sa celom pričom. On se smeje kad mene drugi napadaju i sme da da samo ovako maliciozne intervjue, jer u pravi sukob sa mnom ne može. Udara uvek nisko, većinom preko drugih. I preko tih istih novina gde je i u prošlom intervjuu dao ogavne izjave pa se vadio da su te iste novine okrenule njegove rečenice. I gle, sad opet kod istih intervju. Jedina istina ovde je da sam mu poslala repertoar da ga složi jer ja idem na put i da vidi koje pesme pevam da se ne bi podudaralo. Trebalo je da jednu pesmu otpevamo zajedno. Ne vidim šta je problem u tome i sta si hteo, Slobodane Radanoviću, da postigneš? To se zove profesionalizam. Nikog ja ništa nisam molila, nikakva moja prozivka nema veze sa našim jednim zajedničkim nastupom, koji i on sam zna da nisam htela da prihvatim ali….", rekla je Kija i dodala:

foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić

"Nego sa tim da ćuti o tome kad se govori da ja lažem dok me njegove dve bivše ribe pljuju po Zadruzi. Ali s obzirom da sa dotičnim novinama ne sarađujem, sasvim mi je jasno šta se desi kada se udruže sa bivšim mužem Kije Kockar koji će liniju doterati uskoro jer će ga sujeta pojesti.

Hteo je da prikaže kako on meni treba za nastupe, ali stvar je potpuno drugačija. Verujte mi, potpuno drugačija. Uvek se govorilo kad je žena sa muškracem da je "kurva", a kad ne želi da bude sa njim onda je "kurva prokleta". Ego je ego. I ja sve to razumem, ali bolje snimi taj svoj hit "Kockar" koji pripremaš i želim ti svu sreću i milionske preglede. I ljubavi, vidimo se 29.9. na nastupu. A da. I samo jos nesto, vređam te ja i javno i privatno, kako bih ti sve rekla u lice, za razliku od tebe. Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki, Gavrićke i Džogeri da bih se obračunala sa tobom. Ja sam žena, a veće sam muško od tebe. Bila sam sa tobom kad si bio niko i nista i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao covek", rekla je Kija.

foto: Printscreen Pink TV

Kurir.rs/Svet/Alo, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track