SVI SE PLAŠILI NJENOG GLASA I UROKLJIVIH OČIJU! OTKRIVAMO MRAČNU TAJNU ZADRUGARKE: Rada vračala političarima, gledala u karte i šolju!
Foto: fotomontaža

ŠOK

SVI SE PLAŠILI NJENOG GLASA I UROKLJIVIH OČIJU! OTKRIVAMO MRAČNU TAJNU ZADRUGARKE: Rada vračala političarima, gledala u karte i šolju!

Rijaliti -

Učesnica „Zadruge“ Rada Vasić skriva svoju burnu prošlost, a upućeni u njen život kažu da je pre udaje za Radeta i rođenja Gibe i Mike proricala sudbinu.

Naime, sada već zvezda rijalitija potiče iz Male Plane, ali je veći deo života provela u Nemačkoj, gde su blizanci Mika i Giba i rođeni. Rada je rodila šestoro dece i uvek je bila domaćica, ali je manje poznato čime se bavila pre udaje za Radeta.

- Ona potiče iz veoma siromašne seoske porodice, pa je mlada često morala da radi i najteže poslove kako bi se prehranila - kaže za Kurir Rijaliti dalja Radina rođaka, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

foto: Ana Paunković

Krenula od vašara

- Kad je bila tinejdžerka, krenula je jednom prilikom sa rođakom u Blace na vašar, koji se 4. septembra održava u ovom mestu pored Prokuplja povodom crkvenog praznika Svetog Agatona. Rođaka je tamo proricala sudbinu, gledala u dlan, šolju i karte i tako zarađivala novac. Rada je uvek važila za pričljivu osobu, pa joj se učinilo da bi i sama mogla to da radi. Malo se raspitivala po svom selu kod starijih žena o tumačenju simbola, pa je počela drugaricama prvo da gleda u šolju i tako stekla samopouzdanje. Posao sa vračanjem kasnije je proširila i na druga sela na jugu Srbije. Meštani Žitorađe, Vlasotinca, pa i Leskovca i Lebana viđali su Radu na vašarima tokom letnjih meseci. Iako je bila mnogo mršavija i, naravno, mlađa, mnogi se sećaju njene boje glasa i urokljivih očiju. Kasnije su kod nje kući dolazili lokalni političari, bilo je među njima i nekih koji su sada poznati - tvrdi rođaka.

Postoje svedoci

- Meni je Rada gledala u dlan. Kazala mi je da ću da se posvađam sa sinom zbog imanja. Prorekla mi je da ću da se razbolim ako ne poslušam naslednika i da mogu da umrem. Kasnije iste godine sin mi je tražio da mu prepišem neke njive kako bi započeo biznis i ja sam mu rekao da mora da sačeka da umrem. Posle toga sam polomio nogu i mučio se dugo, bila je u pravu - rekao nam je jedan od meštana Radinog sela.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić /Foto: fotomontaža

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track