SMUVAO PEVAČICU, IZBAČEN IZ ZADRUGE ZBOG MONSTRUOZNE ŠALE, A ODMAH SE BACIO NA AKCIJU: Bojan Gaćeša ima novu devojku, a evo ko je ONA! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

NOVA VEZA

SMUVAO PEVAČICU, IZBAČEN IZ ZADRUGE ZBOG MONSTRUOZNE ŠALE, A ODMAH SE BACIO NA AKCIJU: Bojan Gaćeša ima novu devojku, a evo ko je ONA! (FOTO)

Rijaliti -

Ana i Bojan uslikani kako bez blama razmenjuju nežnosti na klupi naočigled prolaznika

Bojan Gaćeša i Ana Spasojević odnedavno su u vezi, a to je prvi ovekovečio naš paparaco, koji ih je navatao u Tašmajdanskom parku dok su razmenjivali nežnosti.

Bivša učesnica "Parova" i doskorašnji zadrugar do ušiju su zaljubljeni i više ne biraju ni mesto ni vreme da jednom drugom pokažu koliko se vole. U to smo se uverili i mi kada smo ih proteklog vikenda uslikali dok su šetali parkom držeći se za ruke i razmenjujući poljupce.

foto: Marina Lopičić

U jednom momentu, Bojan je seo na klupu, a Ana u njegovo krilo, te je odmah počela vatačina, a strasni poljupci prštali su na sve strane. Novopečeni par se nijednog trenutka nije obazirao na prolaznike, koji su ih znatiželjno posmatrali. Kako smo saznali od ljudi iz njihovog okruženja, ljubav između njih rodila se nedavno, nakon što je Gaćeša napustio Pinkov rijaliti, iako se njih dvoje poznaju duže od godinu dana.

foto: Marina Lopičić

Ana je među prvima pružila podršku Bojanu kada su ga svi napadali i osuđivali zbog neumesnog vica koji je ispričao u „Zadruzi“, nakon čega je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Ta situacija ih je, po svemu sudeći, zbližila, pa su započeli da se viđaju. Ani očigledno ne smeta što Bojan važi za ozbiljnog švalera i osobu koja ne skriva da voli grupni seks. Da li će ova rijaliti ljubav opstati ili će biti kratkog daha kao mnoge, ostaje da pokaže vreme.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević /Foto: Marina Lopičić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track